Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Sonny Medini și Rikito Watanabe au făcut dezastru la parcul de dinozauri

Sonny Medini și Rikito Watanabe au făcut dezastru la parcul de dinozauri din Neptun, de față cu toți, în ediția 9 din noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024. Italianul l-a „împușcat” pe japonez și s-a iscat „războiul”. Oamenii s-au uitat ca la circ la ei.

colaj foto cu Sonny Medini și Rikito Watanabe si nicolai tand la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea Galerie
Cei doi s-au distrat de minune la parcul de distracții, în ediția 9 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea | Antena 1

Sonny Medini și Rikito Watanabe au făcut show de zile mari la parcul de dinozauri din Neptun. Cei doi au uitat de sarcinile primite de la nea Marin și au trecut direct la distracție, iar camerele de filmat au surprins momentul savuros.

După ce au înlocuit plasele din copaci și au șters dinozaurii de praf, vedetele au fost trimise să spele un tobogan uriaș. Pentru că era muncă de mai multe persoane, Nicolai Tand și Radu Băcălae au primit întăriri: un italian și un japonez.

Haosul s-a dezlănțuit odată cu apariția lor. Rikito Watanabe și Sonny Medini au făcut dezastru la parcul de distracții, de față cu toți. „Războiul” dintre cei doi a pornit după ce italianul și-a udat colegul de cameră.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 8 ianuarie 2024. Rikito a apelat la Liviu Vârciu pentru că nu îl găsea pe nea Marin

„Sonny l-a băgat pe Riki în interiorul toboganului, mi-a cerut mie ăla de udat și a început bătălia. Îi place joaca, și a început circul, bineînțeles!”, a povestit Nicolai Tand.

„De ce, de ce ai dat?!”, l-a întrebat tânărul pe italian.

Ce a urmat după ce Sonny Medini l-a stropit cu apă pe Rikito Watanabe în ediția 9 din Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024

În ediția 9 din Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024, telespectatorii au avut parte de un moment de-a dreptul amuzant. Sonny Medini l-a „împușcat” pe japonez cu apă și s-a iscat „războiul”. Oamenii din parcul de distracții s-au uitat ca la circ la ei.

Rikito Watanabe nu a rămas indiferent situației. Acesta s-a decis să se răzbune pe colegul său de cameră. Așadar, a luat o sticlă cu apă rece, a ascuns-o sub tricou și a „atacat” atunci când prietenul său se aștepta mai puțin.

„Eu sunt deja ud, nu mi-e frică de el!”, a spus fostul concurent de la Chefi la cuțite.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 8 ianuarie 2024. Paula Chirilă și Tania Popa au încercat să tragă chiulul de la muncă

Nicolai Tand și Radu Bucălae au privit amuzați întregul moment. Cei doi s-au bucurat din plin de „conflictul” dintre italian și japonez. De altfel, nea Marin nu s-a putut abține și a intrat în jocul lor, turnându-i sticla cu apă în cap lui Rikito Watanabe.

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Rikito Watanabe a trecut prin momente de panică. Ce a făcut So... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Ce l-a făcut pe Liviu Vârciu să se schimbe la față: „Ne batem ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x