Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 10 ianuarie 2023. Iulia Albu a ajuns de urgență la spital: „Am simțit că se termină totul”

Iulia Albu a avut nevoie de îngrijiri medicale în Negrești-Oaș. În timp ce participa la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg criticul de modă a acuzat stări de rău și a cerut să meargă la spital. 

Colaj cu Iulia Albu la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg Galerie
Iulia Albu a acuzat stări de rău și a ajuns la spital, în ediția de pe 10 ianuarie 2023 de Poftiți pe la noi: Poftiți la târg | Antena 1

Iulia Albu a povestit că s-a trezit cu niște „frisoane îngrozitoare” și și-a dat seama că trebuie să meargă la spital. În ediția de pe 10 ianuarie 2023 de Poftiți pe la noi: Poftiți la târg au fost difuzate imagini cu Iulia Albu, în timp părăsea spitalul în care a primit îngrijiri medicale.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 9 ianuarie 2023. Iulia Albu, peripeții la mulsul vacii. Cum s-a descurcat la munca din grajd

Iulia Albu a ajuns de urgență la spital, la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg. Ce s-a întâmplat cu vedeta și ce diagnostic îngrijorător a primit: „Am simțit că se termină totul”

Iulia Albu a explicat că stările de rău au fost din cauza mâncării. Criticul de modă a povestit că în timp ce se pregătea să iasă din spital a luat-o amețeala, iar medicul i-a spus că 2 zile nu va mai putea să facă nimic, fapt care a întristat-o profund.

„Alergie și reacție la mâncare. Oșenii ăștia gătesc prea bine ei și nici n-am băut pălincă din aia oșenească înainte de masă că nu mi-ați spus că-mi trebuie pentru digestie”, a spus Iulia Albu la ieșirea din spital.

„Într-un final când să plec eu fericită m-am ridicat și m-a luat amețeala dintr-o dată. M-a luat doctorul și mi-a spus că două zile nu mai pot să fac nimic. Am fost foarte dezamăgită și m-am gândit că nu pot să las baltă toți oamenii care sunt aici. Și pentru mine a fost un lucru îngrozitor. În momentul acela am simțit că se termină totul”, a mai spus Iulia Albu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 9 ianuarie 2023. Iulia Albu, apariție neașteptată la Nea Marin. Cum a fost surprinsă

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Marin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Marin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Marin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

„Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit.

Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Marin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 10 ianuarie 2023. Liviu Vârciu și nea Marin, ceartă aprigă la primele ore ale dimine... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 10 ianuarie 2023. Liviu Vârciu, surpriză de proporții pentru o fetiță. Pe cine a sun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Citește și
x