Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Nea Marin i-a făcut o surpriză Anei. Ce i-a dus localnicei din Sighișoara

După ce nea Marin și vedetele sale au cunoscut-o cu o zi înainte pe Ana, cea care era curelar de meserie, și care i-a înduioșat pe toți cu povestea ei, nea Marin s-a gândit să îi facă o surpriză.

colaj poftiti Galerie
După ce nea Marin și vedetele sale au cunoscut-o cu o zi înainte pe Ana, cea care era curelar de meserie, și care i-a înduioșat pe toți cu povestea ei, nea Marin s-a gândit să îi facă o surpriză. | Antena 1

Nea Marin a mers acasă la Ana, localnica pe care o cunoscuse cu o zi înainte și care l-a emoționat cu povestea ei, pentru a-i face un cadou.

Tania și Andrei Ștefănescu au fost desemnați de nea Marin să îi ducă Anei porcul, în timp ce ceilalți erau la repetiții pentru spectacol.

“Te ducem la căsuță acolo, stai frumos. Boier, singur nu mai stai cu toți nebunii”, îi spunea Andrei porcului.

Ana a primit un porc de la nea Marin

“Cred că de fericire a făcut ceva pe acolo la cum miroase”, a zis Tania, complet oripilată de mirosul puternic.

“Bineîneles că mirosul s-a dublat pentru că nu mai erau atâtea nasuri să îl tragă. Mai eram doar noi doi”, a povestit Andrei când a rămas doar cu Tania în microbuz.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Theo Rose și Larisa au băgat frica în Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

“Am crezut că murim. Deci cred că tot drumul am stat așa”, a povestit Tania care ținea un odorizant de mașină la nas pentru nu a simți mirosul neplăcut emanat de porc.

Tania se întreba de ce nea Marin a vrut să îi trimită pe ei doi, fie că sunt mai fraieri sau mai responsabili. Andrei Ștefănescu a spus că ei sunt eroii de sacrificiu.

“Dintre 6 inși care dansează, pe care îl iei? Pe ăla cel mai pregătit. Ăsta știe”, a zis Andrei, încercând să găsească o explicație.

Când i-a văzut, Ana s-a bucurat nespus. Tania și Andrei i-au spus Anei că nea Mari i-a trimis un porc pentru că știa că are coteț unde să îl crească.

“Am rămas oarecum mirată. Nu mă așteptam la un asemenea gest din partea lor”, a spus Ana.

Copii Anei s-au bucurat mult pentru că au primit porcul și i-au pus numele Ciucurel.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Larisa și nea Marin, cu ochii în lacrimi.Povestea unei localnice i-a uimit

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Vedetele au luat de la fermă un porc în autocar. Ce s-a întâmpla... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Nea Marin și-a pierdut complet vocea. Cum a comunicat cu vedetel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x