Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Cum arată fabrica de Remi din România și ce au făcut Larisa și Theo Rose

Vedetele au ajuns la fabrica de Remi din Mediaș, dar nu toată lumea avea chef de muncă, așa cum a presupus nea Marin.

colaj poftiti Galerie
Vedetele au ajuns la fabrica de Remi din Mediaș, dar nu toată lumea avea chef de muncă, așa cum a presupus nea Marin. | Antena 1

Când au ajuns la singura fabrică de Remi din țară, nea Marin credea că piesele sunt făcute de o mașinărie, dar a aflat că totul e manual.

O doamnă care lucrează la fabrică le-a povetsit că este o afacere veche din 1960. Societatea e preluată din tată în fiu. Tania nu a uitat că scopul lor era să ia paleți și lemne pentru Ana, iar în schimbul acestui favor, ei aveau să muncească împreună cu lucrătorii de la fabrica de Remi pentru câteva ore.

“Se pare că nu am venit să jucăm Remi, ci să muncim. Eu și Tania am fost duși la șlefuit și sortat”, a spus Edy.

Larisa și Theo Rose nu aveau chef de muncă, ci de joc de Remi

Chiar dacă inițial au crezut că piesele se fac din plastic, domnul de la fabric au spus că piesele nu sunt de plastic, dar nici nu poate divulga rețeta.

La ceastă fabrică, vedetele au aflat că ei sunt singurii producători de Remi din Europa și există o formulă anume pentru materialul din care se fac piesele de Remi.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Localnicul care i-a impresionat cu povestea lui. Cu ce ocupă

Tania s-a bucurat foarte mult că a învățat repede cum să șlefuiască piesele. Edy era și el extrem de încântat când a învățat cum să sorteze piesele. Între timp, Theo Rose și Larisa pictau piesele de Remi.

“Asta e o muncă foarte migăloasă”, a spus Theo.

În scurt timp au apărut și Liviu cu Andrei, iar nea Marin i-a întâmpinat.

“Ești pe vibrații sau pe silent? Ca să știm”, l-a întrebat Andrei pe nea Marin.

Liviu ordona regulamentele pentru fiecare cutie și a și semnat fiecare regulament.

Theo și Larisa obosiseră de la atâta pictat și au vrut să ia o pauză pentru a se juca Remi.

“Și am zis că era un moment bun să iau eu și Theo o pauză să ne jucăm”, a zis Larisa, care a furat o cutie cu Remi și a chemat-o pe Theo.

“Dacă ne prinde tata, să vezi bătută pe silent ce ne luăm”, a mai spus Larisa.

Nea Marin le-a descoperit imediat și le-a stricat jocul fetelor.

“Și uite așa, pentru prima dată, mi-am luat-o și eu de la tata”, a zis Larisa.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Gestul emoționant făcut de Liviu Vârciu pentru mama lui

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Nea Marin și-a pierdut complet vocea. Cum a comunicat cu vedetel... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Theo Rose s-a costumat în casa căldărarilor. Ce decizie a luat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x