Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Nea Marin și-a pierdut complet vocea. Cum a comunicat cu vedetele

A treia zi cu vedetele în Sighișoara a început pe silențios. Nea Marin le-a scris pe o foaie de hârtie că nu poate vorbi.

colaj poftiti Galerie
A treia zi cu vedetele în Sighișoara a început pe silențios. Nea Marin le-a scris pe o foaie de hârtie că nu poate vorbi. | Antena 1

După ce vedetele au văzut că nea Marin nu poate vorbi, cu toții au citit biletul pe care antrenorul îl avea în mână și au spus că vor coborî la masă.

Singurii care au râs de el, au făcu glume pe seama lui și s-au bucurat că el nu are voce, au fost Liviu și Andrei. Când Andrei i-a deschis lui nea Marin, Andrei a început să râdă.

“Ne-ai dat o veste foarte bună”, i-a zis Andrei lui nea Marin.

“În loc să le pară rău de mine, ei se bucură”, spunea nea Marin.

Nea Marin și-a pierdut complet vocea

“Ne-am bucurat pentru că o să avem o zi liniștită în situația în care nu mai auzim aberații și prostii ”, a spus Liviu Vârciu.

Liviu îl ațâța pe nea Marin și îl întreba dacă i-a făcut cineva injecție în limbă, iar nea Marin i-a răspuns în șoaptă. Liviu i-a spus să nu mai vorbească pentru riscă să își agraveze glasul și mai tare.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Vedetele au luat de la fermă un porc în autocar. Ce s-a întâmplat

“Întinde mâna! Ai vorbit!”, a zis Liviu în timp ce îl lovea la palmă cu bățul de la floare.

“Îmi venea să îi omor, îmi venea să rup paturile alea cu ei”, a zis Nea Marin.

Nea Marin a luat coada de la floare, l-a dezvelit pe Andrei și a început să îl lovească.

După ce au coborât cu toții la micul dejun, Larisa a citit ce urma să se întâmple asta. Urma să plece cu toții la Mediaș, la singura fabric de remy din țară. Vedetele trebuiau să îi invite pe cei de la fabrică la târgul pe care urmau să îl organizeze împreună.

De asemenea, de la fabrica de remy vedetele aveau să facă rost de lemne și rumeguș pentru Ana, localinica pe care o ajutaseră și în ziua precedentă.

Pentru că Liviu și Andrei nu erau încă gata, vedetele au deci să plece fără ei și Larisa le-a lăsat un bilet la micul dejun.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Theo Rose, mărturisiri despre copilărie. Liviu Vârciu, glume cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Nea Marin i-a făcut o surpriză Anei. Ce i-a dus localnicei din S... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Cum arată fabrica de Remi din România și ce au făcut Larisa și T...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x