Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Ilona Brezoianu și-a petrecut noaptea cu un invitat. Ce a făcut nea Marin

Cea de-a treia zi alături de Sonny, Oase, Ilona Brezoianu, Nicolai Tand, Florin Ristei și Răzvan Babană a venit cu o surpriză pentru nea Marin. Acesta s-a dus să le dea trezirea, însă a izbucnit când a văzut cu cine și-a petrecut noaptea actrița.

colaj-ilona-brezoianu-răzvan-babană-la-poftiți-prin-țară Galerie
Cea de-a treia zi alături de Sonny, Oase, Ilona Brezoianu, Nicolai Tand, Florin Ristei și Răzvan Babană a venit cu o surpriză pentru nea Marin. | Antena 1

Cea de-a șasea ediție din „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!” a început cu o surpriză pentru telespectatori, dar și pentru nea Marin. Ilona Brezoianu a avut un invitat special în camera, iar reacția lui nea Marin a fost neașteptată.

Actrița a fost întâmpinată din nou cu covorul roșu în fața ușii, dar și cu un șarpe din plastic, care a făcut-o să țipe.

Vorbește mai ușor că sunt cu cineva în dormitor. Bre, am un băiat aici, să facem liniște”, i-a spus ea lui nea Marin după ce s-a speriat.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Răzvan Babană a făcut show cu mișcările sale de dans, peruca și ochelarii

Ilona Brezoianu nu s-a putut abține de la glume și l-a păcălit pe nea Marin, spunându-i că în pat se află Florin Ristei, care a venit aseară să doarmă cu ea.

Stabilistem cu Babană să vină la mine și să îmi povestească ce mai avem de rezolvat. M-a căutat noaptea, pe la 1 mi-a scris pe Instagram și a venit la mine în cameră. Eu mă așteptam să fie mai curios, să vadă cine e la mine, dar el nu a fost așa curios. După i-am zis că a dormit Florin la mine, ca să-l fac curios. A intrat și l-a pipăit la picior să vadă dacă e Florin, că Babană dormea acoperit cu plapuma”, a mai spus Ilona.

Răzvan Babană a fugit în genunchi când l-a văzut pe nea Marin cu șarpele din plastic

Nea Marin nu s-a mai putut abține și a izbucnit în hohote de râs când a văzut că în patul Ilonei era Răzvan Babană. Mai mult decât atât, acesta a ținut să îi pună și șarpele din plastic pe față. Vedeta s-a speriat foarte tare și a fugit în genunchi din dormitorul actriței, făcând rapid contact cu podeaua când a văzut ce are în mână.

A căzut direct pe burtă”, a spus Ilona Brezoianu.

A duduit pensiunea”, a completat-o nea Marin.

Citește și: Cât câștigă Răzvan Babană într-o zi. Averea celui mai bogat concurent de la „Chefi la cuţite”

Vedeta a fugit în camera lui Sonny de frică, însă nu a scăpat așa de ușor de insistențele lui nea Marin, care se amuza copios de reacția lui. Babană a și căzut de câteva ori în timp ce fugea: “A fost dimineața cu cele mai multe trânte din viața mea. Zici că nu sunt normal. De la căzăturile mele s-a trezit toată pensiunea

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, lider de piață cu peste 1,6 milioane de telespectatori, aseară, la Antena 1... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Răzvan Babană a fost împins de pe un deal înalt. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x