Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Nea Marin și-a „pierdut” vocea. Cum au reacționat vedetele

Nea Marin a avut parte de o surpriză în ultima dimineață din comuna Mălaia. Gazda emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!” a țipat foarte mult în ultimele trei zile, iar de dimineață s-a trezit fără voce.

colaj-nea-marin-ilona-brezoianu-poftiți-prin-țară Galerie
Gazda emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!” a țipat foarte mult în ultimele trei zile, iar de dimineață s-a trezit fără voce. | Antena 1

Ilona Brezoianu, Florin Ristei, Răzvan Babană, Sonny, Nicolai Tand și Oase au fost surprinși de nea Marin în ultima zi petrecută alături de el. Oboseala și presiunea și-au pus amprenta asuprea gazdei după două zile de muncă, motiv pentru care și-a „pierdut” vocea.

Cu două zile în urmă, am țipat la ei și am rămas fără voce.”, a spus el.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Ilona Brezoianu, întâmpinată de Nea Marin ca la Cannes

Încă de la primele ore ale dimineții, nea Marin le-a dat trezirea celor șase invitați speciali din această săptămână. Toți au rămas uimiți de modul în care le-a vorbit în ultima zi împreună, iar glumele nu au ezitat să apară.

Cum au reacționat vedetele când l-au auzit pe nea Marin vorbind

Vestea că nea Marin nu mai poate țipa a ajuns rapid pe la urechile vedetelor, care s-au amuzat copios de situație. Deși și-a pierdut vocea, gazda emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”a început dimineața cu zâmbetul pe buze și multă energie.

M-am trezit înainte, l-am găsit jos și nea Marin văzuse lupul. Era o liniște și o bucurie.”, a spus Florin Ristei.

Pentru a-l convinge pe artist că se întâmplă ceva cu vocea lui, nea Marin și-a scos medicamentele din buzunar și i le-a arătat.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Nea Marin, surprins de invenția unui localnic din Malaia. Ce a construit

De asemenea, faptul că nu i se mai aude gura lui nea Marin i-a ridicat câteva semne de întrebare Ilonei Brezoianu, care a pășit la masă fără să scoată un sunet. Actrița a crezut că s-a schimbat formatul emisiunii și că trebuie să tacă.

Am crezut că s-a schimbat formatul, că azi e fără vorbă și nu vorbește nimeni”, a spus ea.

Sonny nu s-a putut abține și le-a spus colegilor lui că nea Marin de fapt se preface și că poate vorbi. Totodată, Florin Ristei a fost încântat de „noua variantă” a gazdei „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”.

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Oase și Răzvan Babană s-au urcat pe măgari. Ce le-a făcut nea M... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Răzvan Babană, la un pas să fie dat afară din emisiune. Ce s-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x