Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Ana Baniciu și Raluka au încercat să-l prindă pe Nea Marin. Ce a urmat

La scurt timp după ce s-au urcat în șura unui hambar, Raluka și Ana Baniciu au pus la cale un plan ca să îi vină de hac lui Nea Marin, în ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Colaj cu nea Marin, Ana baniciu și Raluka, în șură Galerie
Ana Baniciu și Raluka au făcut un adevărat spectacol în șura unui hambar, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară | Antena 1

Nea Marin a pus vedetele la treabă în ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, de la Antena 1. La un moment dat, Ana Baniciu și Raluka au decis să pună la cale un plan de „răzbunare”, ca să îi vină de hac lui Nea Marin.

Ce i-au făcut Ana Baniciu și Raluka lui Nea Marin, în ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

În ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu, Virgil Mănescu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au primit tot felul de sarcini de la Nea Marin.

Aflate la o gospodărie, vedetele au primit tot felul de sarcini specifice, de la muls vaca și până la tăiat lemne sau cărat fân.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Daniela Crudu a întors privirile cu ținuta aleasă. Ce a putut să îmbrace

La un moment dat, chiar în timp ce se aflau într-o șură, Ana Baniciu și Raluka au decis să se „răzbune” și au pus astfel la cale un plan prin care să-i vină de hac lui Nea Marin.

„Ne-am gândit să ne distrăm puțin și să îl facem pe el căpiță”, au mărturisit artistele.

Nici Nea Marin nu s-a lăsat mai prejos, așa că a încercat să ia scara fetelor, pentru ca acestea să nu mai poată coborî prea ușor din pod. Nu a reușit, așa că a decis să își ia revanța în alt mod, atât de previzibil. Fără să mai stea pe gânduri, gazda emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară a pus mâna pe praștie și a dat fetelor o lecție de neuitat.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Virgil Mănescu și Daniela Crudu au muls vaca. Ce a pățit Ana Baniciu

„Eu m-am făcut mică, mică acolo și el se distra!”, a zis Ana Baniciu, după cele întâmplate.

Ce a urmat? Află urmărind clipul video de mai sus din ediția 19 a show-ului de la Antena 1.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Virgil Mănescu și Daniela Crudu au muls vaca. Ce a pățit Ana Ban... Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x