Căutare Live

Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate

Virgil Mănescu este un somelier celebru. În cadrul emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Virgil Mănescu a demonstrat că are numeroase îndeletniciri.

Virgil Mănescu a participat la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Antena 1

Virgil Mănescu este trainer de protocol și ospitalitate, curator de vinuri și somelier. Virgil Mănescu reușește să impresioneze din prima secundă, prin prisma înfățișării sale impecabile. Indiferent de context, Virgil Mănescu este aranjat și îmbrăcat la 4 ace. La Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Nea Marin a fost uimit să vadă cu ce garderobă a venit somelierul.

Cine este Virgil Mănescu, somelierul de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

„Am 39 de ani și sunt single. Poate mă însor și eu”, s-a prezentat Virgil Mănescu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. „Butoni vreo 5-6 perechi, eșarfe, 5 curele, 4-5 ceasuri, ciorapi vreo 10 pereche, sacouri, pulovere, cămăși, pantaloni...El așa umblă frate. Că îl duci la restaurant, că îl duci la capre, el așa umblă!”, a spus nea Marin despre somelier. Virgil Mănescu este foarte cunoscut în domeniul său de activitate, fiind o prezență des întâlnită pe micile ecrane.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Ce relație este între Daniela Crudu și Virgil Mănescu, de fapt

La ce emisiuni a mai participat Virgil Mănescu. Cum se prezintă somelierul

Virgil Mănescu a fost maestru de ceremonii La ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1.

În trecut, Virgil Mănescu a degustat preparatele pregătite de chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, jurizându-i. Mai mult, Virgil Mănescu a participat la show-ul de pe Antena 1 Rămân cu tine.

Virgil Mănescu a mai participat în trecut la emisiunea Poftiți pe la noi, a lui nea Marin.

„Sunt somelier. Undeva la vârsta de 6 ani mama m-a întrebat ce vreau să fiu în viață. I-am zis că nu știu ce vreau să fiu în viață, dar vreau să lucrez într-o cămașă albă cu papion. Familia încântată pentru că străbunica din partea mamei a fost șefa catedrei de piande la Leipzig și s-au bucurat că vor avea în sfârșit un muzician în familie. N-am ajuns să fiu muzician. Când aveam 13 ani tatăl meu deținea deja 2 restaurante și am ajuns să lucrez în restaurantul familiei. În domeniul meu de activitate sunt cunoscut”, este modul în care s-a prezentat Virgil Mănescu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Nea Marin a mers dimineața la Virgil Mănescu, Raluka și Ana Baniciu

La Poftiți pe la noi: poftiți prin țară, Virgil Mănescu a demonstrat că, deși pedant, este extrem de priceput la treburile de la țară. Virgil Mănescu a muls vaca, a cărat lemne și a cusut.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Ana Baniciu și Raluka au încercat să-l prindă pe Nea Marin. Ce a... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Nea Marin și vedetele au mers în sat cu măștile. Ce a făcut Dani...
Ultimele știri
x