Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Nea Marin și vedetele au mers în sat cu măștile. Ce a făcut Daniela Crudu

Nea Marin și vedetele s-au costumat și au mers printr-o localitate pentru a „speria iarna” și pentru a aduna bani de la trecători. Nu a durat mult și Daniela Crudu a ajuns în mașina poliției.

Colaj cu vedetele costumate, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară Galerie
Nea Marin și vedetele au mers prin sat costumați pentru a aduna bani de la trecători, la Poftiți pe la noi: Poftiți Prin țară | Antena 1

În ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Nea Marin și vedetele s-au costumat și și-au pus măști și au pornit printr-o localitate ca să „sperie iarna”.

S-a lăsat cu zarvă mare și, la un moment dat, ceva cu totul și cu totul neaștpetat s-a întâmplat. În timp ce ceilalți strângeau bani de la localnici, Daniela Crudu a ajuns în mașina unor polițiști.

Daniela Crudu a ajuns în mașina de poliție în timp ce Nea Marin și vedetele făceau spectacol cu măștile, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Una dintre sarcinile primite de vedete în ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară a fost aceea de-a se costuma, de a-și pune măști și de-a porni într-un alai pestriț prin localitate, pentru a „alunga iarna” și pentru a aduna bani de la trecători.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Virgil Mănescu și Daniela Crudu au muls vaca. Ce a pățit Ana Baniciu

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, totul s-a transformat într-o distracție de zile mari pentru Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Raluka, Ana Baniciu, Daniela Crudu și Virgil Mănescu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Ce relație este între Daniela Crudu și Virgil Mănescu, de fapt

La un moment dat, sătulă să primească ordine de la Nea Marin și dornică să evadeze, Cruduța a observat niște polițiști. S-a apropiat și, fără să mai stea pe gânduri, a urcat în mașina oamenilor legii și dusă a fost!

„Am scăpat de el, gata! Cât să-l mai suport? Ne-a înnebunit! Am scăpat de el!”, a fost reacția brunetei, încântată din plin de faptul că a scăpat de Nea Marin.

Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Nea Marin și vedetele au făcut un ritual de alungare a iernii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x