Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022. Cum sună live vocea Margheritei. Cântăreața a spus că s-a lăsat de muzică

Margherita l-a surprins pe Nea Marin cu vocea ei live. Aceasta a compus pe loc o piesă despre mâncare, iar Nea Marin s-a bucurat să o audă cântând.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022. Cum sună live vocea Margheritei. Cântăreața a spus că s-a lăsat de muzică Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022. Cum sună live vocea Margheritei. Cântăreața a spus că s-a lăsat de muzică | Antena 1

Margherita de la Clejani e plină de surprize. Aceasta s-a apucat să cânte live și nu s-a oprit: a făcut un show complet de dans și muzică. Iată ce versuri a compus cântăreața.

Nea Marin a fost surprins de vocea live a Margheritei. Cum sună live

Margherita de la Clejani a spus că s-a retras din muzică și că ea nu se mai regăsește în această artă, dar a ținut să le arate tuturor cum sună vocea ei live, iar mirarea a fost mare. Nea Marin a încurajat-o să cânte. Aceasta a făcut un show complet, cu dans și mișcări provocatoare, iar versurile compuse de ea au creat un moment de amuzament.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Liviu Vârciu i-a arătat posteriorul lui Nea Marin după ce a fost „atacat”

„M-am apucat să fac găurica pentru fluier”, spune Nico, care se ocupa de îndatoririle primite de la Nea Marin.

„Doarme cineva aici? Vreau să mănânc sarmale, Aoleu, nu am nimic. Așa că, ce să fac? Dau din buric. Ce tare e asta. Câte diplome”, s-a apucat Margherita de la Clejani să cânte versuri compuse chiar de ea pe moment.

„Ziceai că eu sunt închiriat cu ziua”, spune dezamăgit de stiuație Liviu Vârciu. Acesta a mai adăugat și faptul că atunci când a auzit-o pe Margherita cântând live a fost doarte surprins de calitățile artistice.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Liviu Vârciu a refuzat vehement să danseze un dans foarte cunoscut în lume

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1 și AntenaPLAY, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Focșani sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Nico, Margherita de la Clejani, Sorana Darclee și Cătălin Cazacu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022. Cum arată Margherita la primele ore ale dimineții. Ce i-a făcut ... Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022.Liviu Vârciu, confesiuni emoționante despre bunicul său. Nico s-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x