Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 3 ianuarie 2022. Motivul pentru care Jador poartă ochelari colorați: „Nu sunt de figuri”

În ediția cu numărul 13 al noului sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Jador a vorbit despre afecțiunea de care suferă și despre ochelarii pe care îi poartă pentru a putea vedea normal.

colaj foto cu jador si nea marin la poftiti pe la noi Galerie
În ediția 13 a emisiunii Poftiți pe la noi, Jador a dezvăluit ce boală are și de ce poartă mereu ochelari colorați | Antena 1

Jador a mărturisit de mai multe ori că este discromat. Artistul le-a povestit și colegilor de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară detalii despre afecțiunea de care suferă.

Vedetele au primit o misiune la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Jador a fost trimis să scoată cartofi, iar Andrei Ștefănescu a făcut o remarcă ce s-a lăsat cu destăinuri.

Andrei Ștefănescu a ținut să precizeze că Jador purta ochelari deosebiți.

„Jador, vreau să-ți spun ceva: vin foarte bine ochelarii la cartofi”, a glumit Andrei Ștefănescu cu Jador.

În acel moment Jador a ținut să precizeze că poartă acel tip de ochelari nu de dragul modei, ci pentru că-l ajută să distingă culorile, el fiind discromat.

Citește și: Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Jador le-a adus părinților lui lacrimi în ochi, iar nea Marin i-a dat o "lecție"

Jador, dezvăluiri despre afecțiunea de care suferă. Ce a spus la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,

„Îs de vedere, boss. Sunt de discromatopsie. Nu văd culori. Văd diminuat, față de cum vede restul lumii” i-a răspuns acesta.

Nea Marin și restul colegilor au fost impresionați să fle povestea din spatele ochelarilor colorați purtați de Jador.

„Eu folosesc niște ochelari speciali, nu sunt ochelari de figuri, sunt ochelari speciali să văd culorile, să văd și eu viața frumoasă, pentru că fără ochelari viața e alb-negru. Și oamenii îi văd mai urâți”, a explicat Jador.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Anca Dinicu, show în grădină: Cu asta imi tai unghiile de la picioare

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador . Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 3 ianuarie 2022. Jador, răzbunare de zile mari. Ce i-a făcut lui Nea Marin... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 3 ianuarie 2022. Jador și Lino Golden, peripeții la scos de cartofi. „Mi-a turnat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x