Antena Căutare

Povești de familie, episodul 17 și episodul 18. Emil încearcă să o convingă pe văduva Marta să-i ofere toți banii ei

Povești de familie, episoadele 17 și 18. Ce situații au prezentat:

Povești de familie - episoadele 18 și 18
Povești de familie - episoadele 18 și 18 | Antena 1/ Captură video

Iată ce cazuri au fost expuse în noile episoade din Povești de familie:

Povești de familie, episodul 17. Emil încearcă să îi fure banii unei văduve, dar și toate bunurile

În episodul de astăzi, un bărbat pe nume Emil încearcă să formeze un cuplu cu o femei care înstărită care și-a pierdut soțul de curând. Acesta reușește în scurt timp să se căsătorească cu ea pentru foloase financiare.

Citește și: Povești de familie, episodul 15 și episodul 16. Victor a slăbit miraculos pentru a o impresiona pe Alma. Ce a pățit

Emil reușește să o convingă pe Marta să-și vândă casa pentru a investi în afacerile inexistente le lui, astfel reușind să pună mâna pe banii lui.

În final, femeia și-a dat seama că Emil este un escroc și că doar a încercat să profite de banii ei.

Povești de familie, episodul 18. Maria se îndrăgostește de un băiat de la liceu, dar din cauza religie, relația lor nu poate avea viitor

Maria și Luca, doi colegi de liceu, se îndrăgostesc nebunește unul de celălalt. Însă din cauza religiei pe care fata o are, nu pot face toate activitățile dorite împreună. Tatăl ei este foarte strict cu fetele sale, însă Maria îi iese din cuvânt.

Citește și: Povești de familie, episodul 13 și episodul 14. Vio este nevoită să-și ajute familia cu bani deși este la liceu

Tânăra de doar 16 ani alege să facă dragoste cu iubitul ei, iar tatăl acesteia află și alege să se comporte urât cu ea, amintindu-i de învățăturile pe care el tot a încercat să i le ofere.

Furios fiind pe fiica sa, tatăl face accident de mașină. Finalul este unul neașteptat, dar totul se termină cu bine pentru toți membrii familiei.

„Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1. De asemenea, poate fi văzut pe Antenaplay.

Povești de familie, episodul 15 și episodul 16. Victor a slăbit miraculos pentru a o impresiona pe Alma. Ce a pățit... Povești de familie, episodul 19 și episodul 20. Iulia expune secretele familiei în romanul pe care l-a scris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x