Antena Căutare

Povești de familie, episodul 13 și episodul 14. Vio este nevoită să-și ajute familia cu bani deși este la liceu

Povești de familie ne prezintă două episoade noi cu cele mai uimitoare cazuri de familii defectuoase.

Povești de familie, episoadele 13 și 14
Povești de familie, episoadele 13 și 14 | Antena 1 Captură video

Iată că episoadele 13 și 14 au adus în atenția publicului de la tv cazuri și situații nemaivăzute.

Povești de familie, episodul 13. Violeta muncește pentru a-și întreține familia. Prin ce situații trece

Violeta are responsabilitatea de a-și întreține familia, chiar dacă este doar la liceu. Tatăl ei și-a pierdut jobul, iar mama acesteia a decedat în urmă cu ceva vreme.

Însă treaba nu pare să fie simplă pentru ea și, în casa unde este menajeră, Violeta se întâlnește cu tânăra familiei înstărite care ăi pune bețe în roate. După ce este acuzată că ar fi furat o pereche de cercei foarte scumpi, Violeta este bătută de tatăl ei, consumător de alcool.

Citește și: Povești de familie, episodul 11 și episodul 12. Eva încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu tatăl ei când a decedat

În cele din urmă, minciunile au ieșit la suprafață și Violeta a primit ajutorul cuvenit din partea tuturor cărora s-ar fi crezut că le-a greșit.

Povești de familie, episodul 14. Olimpia este supărată pe mama vitregă pe care o consideră vinovată de divorțul părinților ei

Mama Olimpiei și-a luat viața când ea era doar un copil, iar cest motiv a făcut-o pe fetiță să-și urască mama vitregă, pe care o consideră vinovată de acest aspect.

Odată că tatăl ei a decedat, iar ea a rămas cu mama vitregă, Olimpia încearcă să-și facă singură dreptate, ba mai mult, își dorește să se mute din casă.

Citește și: Povești de familie, episodul 7 și episodul 8. Cum a ajuns Lucia să fie răpită și sechestrată la finalul unei petreceri în pădure

Ajunge să facă lucruri necugetate și să se expună în ipostaze periculoase, iar singura care o mai poate salva este doar mama vitregă a acesteia care ăi sare în ajutor, indiferent că cele două au avut momente de tensiune maximă în cadrul relației lor.

Povești de familie, episodul 11 și episodul 12. Eva încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu tatăl ei când a dec... Povești de familie, episodul 15 și episodul 16. Victor a slăbit miraculos pentru a o impresiona pe Alma. Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x