Antena Căutare

Povești de familie, episodul 33 și episodul 34. Simona a aflat ce secret ascunde iubitul său și ce dramă a trăit o tânără răpită

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episoadele 33 și 34, difuzate în data de 24 august 2021.

imagine cu personajul simona din serialul Povești de familie Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în serialul „Povești de familie”, episoadele 33 și 33, din 24 august 2021 | Antena 1

În episodul 33 din „Povești de familie” de la Antena 1 am putut descoperi cât de periculoase pot fi relațiile toxice. Uneori, atunci când unul dintre parteneri devine violent, celălalt trebuie aibă curajul de-a face ceea ce trebuie, chiar dacă încă mai există sentimente de iubire.

Tot în data de 24 august 2021, în episodul 34 din „Povești de familie”, am putut descoperi că gelozia dintre surori se poate transforma într-o situație riscantă și periculoasă, cu urmări grave.

Povești de familie, episodul 33. Simona a descoperit ce secret ascunde iubitul său

Simona are de ceva timp o relație cu Ciprian. Tânăra îl iubește mult, doar că nu poate trece cu vederea faptul că acesta a început să devină tot mai violent. Supărată după o ceartă ce s-a lăsat cu lovituri, femeia a decis să se despartă de el și să renunțe astfel la logodna lor.

Totuși, nu a durat mult Simona a fost anunțaată de părinții bărbatului că acesta a încercat să își ia viața. Ajunsă la spital, ea se întâlnește cu mama lui Ciprian și află că acesta suferă, de fapt, de tulburare bipolară. Refuzând să ia tratamentul prescris de medic, el nu își poate controla mereu pornirile violente.

Citește și: Povești de familie, episodul 31 și episodul 32. Cum a fost cucerit un băiat de amanta tatălui său și ce cost are goana după succes

Din iubire pentru el, Simona acceptă să îl ierte și îi mai dă o șansă, convinsă fiind de vorbele frumoase pe care acesta i le spune.

Aflați într-o zi în parc, un tânăr se apropie de ei și întreabă informații despre zonă, pentru a se orienta, dar Ciprian face o criză de gelozie, acuzând-o pe iubita sa că ar fi flirtat cu străinul. Se naște o nouă ceartă și cei doi se despart din nou, însă Ciprian nu este dispus să renunțe la ea, așa că o hărțuiește și o urmărește întruna pe fosta sa logodnică.

Atunci când Simona află că Ciprian are o relație cu o tânără pe nume Miruna, ea decide să își facă niște conturi false, ca să îi trimită acesteia mesaje. Fără să își dea seama, ea încă îl mai iubește pe Ciprian și, în scurt timp, ajunge să se împace cu el, spre disperarea mamei sale.

[ivm guid=hhRWqtXmNL7]

Deși părea că liniștea a apărut în relația lor, un telefon primit de la o altă femeie o face pe Simona să realizeze că nu e singura femeie din viața lui Ciprian. În scurt timp, aceasta a fost chemată la secția de poliție, acolo unde Miruna, iubita partenerului său, a dezvăluit faptul că a fost bătută rău. Abia atunci, Simona a rupt definitiv relația cu iubitul său și și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr pe nume Petru.

Povești de familie, episodul 34. Răpită de traficanții de persoane la 10 ani, Lili a învățat să aibă din nou încredere în oameni

Pe când avea doar 10 ani, Lili a fost răpită de o rețea de traficanți de carne vie. Ea și alte fete, multe dintre ele minore, urmau să fie vândute pentru prostituție. Timp de un an, copila a fost obligată să trăiască un adevărat coșmar ce a marcat-o pentru totdeauna.

Citește și: Povești de familie, episoadele 29 și 30. Partea nocivă a rețelelor de socializare și o familie care înfruntă răul prin iubire

Totuși, soarta a făcut ca poliția să dea de urmele rețelei și s-o găsească. După un an de prostituție la o vârstă atât de fragedă, tânăra a ajuns cu bine acasă, la mama și la sora sa. Femeia a încercat din răsputeri să aducă fericirea pe chipul fetiței sale, în dorința sa de-a șterge din amintirile neplăcute.

Doar că toată atenția suplimentară primită de Lili de la mamă au făcut-o pe sora acesteia, Ada, să devină geloasă. Tânăra a început să reproșeze tot mai des faptul că ea nu este iubită precum sora ei și că este dată deoparte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anii au trecut, Lili a devenit o tânără frumoasă și pasionată de cântatul la chitară. Într-o zi, aceasta l-a cunoscut pe Sorin, un coleg de școală, de care s-a îndrăgostit imediat. Tânărul a apreciat din start talentul muzical al fetei, dar și faptul că este diferită față de alte tinere.

Dorind să îi facă talentul cunoscut, băiatul a filmat-o în timp ce cântă la chitară și a publicat imaginile pe internet. Din invidie că sora sa este tot mai populară, sora Ada a lăsat pe site un comentariu prin care dezvăluie că Lili s-a prostituat în urmă cu ceva timp. Sătulă de privirile tuturor și de glume, dar și de faptul că Sorin a părăsit-o, Lili nu s-a mai dus la școală.

După o vreme, tânăra a găsit puterea de-a alege să fie puternică și să înfrunte răutăcioșii din jur. Acesta a fost momentul în care sora sa și-a recunoscut fapta. Chiar și Sorin și-a cerut iertare pentru faptul că nu s-a purtat cum trebuia cu ea. Lili i-a iertat pe toți, demonstrând încă o dată faptul că este o tânără puternică.

„Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1. De asemenea, poate fi văzut pe Antenaplay.​

Povești de familie, episodul 31 și episodul 32. Cum a fost cucerit un băiat de amanta tatălui său și ce cost are goana d... Povești de familie, episodul 35 și episodul 36. Cum a fost Lara atacată cu acid și ce a făcut un om ca să scape fiica de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x