Antena Căutare

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Ce cuplu părăsește pentru prima dată competiția. Ce reacții au apărut

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu a avut loc luni seară de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPlay. În cea de a treia ediție, telespectatorii au putut observa ce cuplu s-a situat pe ultimul loc la proba decisivă, dar și care cuplu a părăsit marea competiție.

colaj foto cu dani otil si poza cu crbl si elena, sotia lui si poza cu sorin gontea si daiana anghel la power couple romania Galerie
O echipă a fost eliminată în ediția a treia a emisiunii Power Couple România | Antena 1

În cea de a treia ediție, telespectatorii au putut observa cum a decurs proba decisivă a primei etape, și anume: escaladarea podului suspendat la 30 de metri deasupra mării construit special pentru ei, dar și cine sunt cei din fruntea clasamentului și cine va pleca acasă.

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, contraziceri la proba de cuplu

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cuplurile au votat ce echipă trebuie eliminată de la Power Couple

Ajunse din nou în fața lui Dani, cuplurile au fost nevoite să voteze pe cine vor elimina din marele show în prima ediție eliminatorie. Iată cum au decurs discuțiile.

Primii care au votat au fost Tudor și Anamaria, având o decizie extrem de grea de luat pentru că el ar fi vrut să rămână Sorin, iar ea ar fi vrut să rămână Elena.

„E vorba de chimie, e fix energie!” a motivat Tudor.

„Speram să vă zică altcineva înaintea noastră ca să ne hotărâm între timp!” spunea supărată Elena.

Soția lui a ales, în cele din urmă, să îl lase pe Tudor să decidă pentru a se asigura că va da randament în continuare în competiție cu lacrimi în ochi și cu tremur în voce.

Astfel, votul lor pentru salvare a plecat spre Daiana Anghel și Sorin Gonțea.

Următoarea decizie este luată de Lino și Delia, care au ales să îi salveze pe CRBL și pe Elena.

Oana și Radu au votat, de asemenea, pentru salvarea lui CRBL și a Elenei.

Cosmin Natanticu și Lizi au ales ca Sorin Gonțea și Daiana Anghel să rămână în competiție.

Următorul cuplu care a decis salvarea Daianei și a lui Sorin este format din Roxana Blenche și Cătălin.

Emi și Mădă au votat, de asemenea, pentru salvarea Daianei și a lui Sorin, fapt pe care l-au făcut și Cristi Iacob împreună cu soția sa, Gabriela.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Daiana a răbufnit. Ce a putut să facă So încât să o enerveze teribil

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cine a părăsit competiția

În urma voturilor cuplurilor din această seară, s-a decis cine sunt concurenții care au părăsit competiția Power Couple România pentru prima oară.

Cu multe păreri de rău din partea concurenților, cuplul format din CRBL și Elena este primul care părăsește marele show.

Lacrimile au curs chiar și pe fața lui Dani, care s-a dovedit a fi chiar implicat în ceea ce se întâmplă în vila din Malta.

„Eu n-am trăit în 48 de ani așa ceva, jur! Deci, asemenea emoții... În momentul când l-am văzut și pe Dani că i se umezesc ochii, am zis că e... Seara cu eliminarea este cea mai grea probă din tot concursul” spunea Sorin la testimonial după ce a aflat că a rămas în competiție.

„Știu că așa trebuia să se întâmple. Unul dintre noi să rămână, unul dintre noi să plece. Dar sunt tristă și am o senzație oribilă!” povestea Daiana supărată pentru eliminarea lui CRBL și a Elenei.

Seara s-a încheiat cu lacrimi, îmbrățișări și cu multe aplauze pentru CRBL și Elena.

„Suntem dezamăgiți, dar și împăcați în același timp cumva. Îmi pare foarte rău că nu pot să mă mai joc pentru că la cum au fost probele până acum, ce urmează mi se pare wow! menționa CRBL la ultimul său testimonial din cadrul competiției.

La final, CRBL, Elena, Daiana și Sorin s-au îmbrățișat și și-au mărturisit părerile de rău.

„Mi-aș dori să mă pot bucura în acest moment, întreabă-mă mâine dacă mă bucur, pentru că acum, oricât aș vrea să mă bucur, nu pot. Nu pot, deci efectiv nu mă pot bucura! spunea cu tristețe Daiana.

„Este prima oară din toate show-urile din care am făcut parte când sunt eliminat. Niciodată nu am fost eliminat! E un sentiment nou! Este o lecție a mea. Sunt convins!” este replica cu care a încheiat CRBL seara.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Roxana și Cătălin au dat dovadă de dexteritate pe podul suspendat

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cum s-au descurcat Emi și Mădălina la 30 de metri deasupra mării

Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Ce cuplu se află pe primul loc și cine sunt propuși spre el... Primul cuplu care a ieșit din competiția Power Couple România, CRBL și Elena: ”Suntem dezamăgiți, dar împăcați, în acela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Power Couple România, 21 februarie 2024. Răsturnare neașteptată de situație! Ce echipă a fost eliminată Power Couple România, 21 februarie 2024. Răsturnare neașteptată de situație! Ce echipă a fost eliminată Miercuri, 21.02.2024, 23:48
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
Concurenții de la Power Couple România joacă în cel mai incitant film de acțiune: „În seara aceasta, îl căutăm pe James Bond!”

Concurenții de la Power Couple România joacă în cel mai incitant film de acțiune: „În seara aceasta, îl căutăm pe James Bond!”

Experiența supremă a cuplurilor, desfășurată în Malta, a ajuns la jumătate – au trecut nouă probe din competiția Power Couple România – La bine și la greu și tot nouă au mai rămas. Începe, așadar, etapa a patra: sase cupluri din nouă au ajuns până aici, dar unul singur va câștiga.

Luni, 26.02.2024, 12:59
Roxana Blenche și Cătălin Bucur au ieșit din competiția Power Couple România – La bine și la greu. Ce au transmis

Roxana Blenche și Cătălin Bucur au ieșit din competiția Power Couple România – La bine și la greu. Ce au transmis

Seara eliminatorie a etapei a treia Power Couple România – La bine și la greu a adus și o probă a cuplurilor memorabilă la Antena 1. Concurenții au încercat din răsputeri să-și depășească limitele, puși față-n față cu ingenioasa provocare numită ”Te iubesc așa cum ești”, care a stârnit o avalanșă de reacții sub imperiul stresului: teamă copleșitoare de înălțime, panică și lacrimi.

Joi, 22.02.2024, 12:51
Ce mesaj a transmis Roxana Blenche după eliminarea de la Power Couple România. Ea și soțul ei au părăsit competiția

Ce mesaj a transmis Roxana Blenche după eliminarea de la Power Couple România. Ea și soțul ei au părăsit competiția

Roxana Blenche a transmis un mesaj emoționant după eliminarea de la Power Couple România. În ediția de pe 21 februarie 2024, ea și soțul ei, Cătălin Bucur, au părăsit emisiunea în urma voturilor primite din partea celorlalte cupluri.

Joi, 22.02.2024, 12:21
Power Couple România, 21 februarie 2024. Ce echipă a fost eliminată din competiție. Ce motive au fost invocate la vot

Power Couple România, 21 februarie 2024. Ce echipă a fost eliminată din competiție. Ce motive au fost invocate la vot

În cea de a noua ediție, telespectatorii au putut observa cum s-a desfășurat proba hotărâtoare a cuplurilor, probă care a rămas de-a dreptul memorabilă pentru participanții care au dus o luptă grea cu unele dintre cele mai mari temeri. Iată ce echipă a fost eliminată în urma voturilor.

Miercuri, 21.02.2024, 23:59
Ultimele știri
x