Antena Căutare

Prețul cel bun, 13 octombrie. Concurenta care i-a spus lui Andrei Ștefănescu să nu așeze lângă ea. Care a fost motivul

O concurentă de la Prețul cel bun i-a spus lui Andrei Ștefănescu să nu se așeze lângă ea dacă nu vrea să regrete acest lucru. Iată care a fost motivul pentru care i-a spus așa ceva.

O concurentă de la Prețul cel bun l-a luat prin suprindere pe Andrei Ștefănescu cu înălțimea ei. Iată ce i-a spus ea Galerie
O concurentă de la Prețul cel bun l-a luat prin suprindere pe Andrei Ștefănescu cu înălțimea ei. Iată ce i-a spus ea | Antena 1

Concurenta Alexandra Diaconu a avut o reacție fabuloasă atunci când Andrei Ștefănescu s- așezat lângă ea la Prețul cel bun. Ea l-a prevenit de un anumit aspect, însă el nu a ascultat-o.

Andrei Ștefănescu, surprins de înălțimea unei concurente de la Prețul cel bun, 13 octombrie. Ce i-a spus Alexandra

Concurenta Alexandra Diaconu l-a surprins complet pe Andrei Ștefănescu după ce i-a spus să nu se așeze lângă ea pentru că va regreta acest lucru. Desigur, totul a fost spus sub formă de glumă, din cauza înălțimii pe care ea o deține.

Citește și: Prețul cel bun, 12 octombrie. Liviu Vârciu a fost surprins de cine se afla pe salteaua scoasă la licitație. Ce reacție a avut

„Un val de energie peste țară se revarsă la prețul cel bun. Da, astă seară, norocul bate la ușa unor doamne și domni. Primul nostru concurent este Cristina Diaconu. Ce surpriză îmi faci. Mamă, ce mare ești”, o prezintă Andrei Ștefănescu pe concurenta Alexandra Diaconu.

„Nu te pune lângă mine că o să pierzi”, ăi recomandă ea.

„Ai făcut sport?”, o întreabă prezentatorul tv.

„Nu”, îi răspunde ea.

„Așa ești tu înaltă de la Dumnezeu. Mult noroc la joc”, i-a spus Andrei Ștefănescu Alexandrei Diaconu.

Citește și: Prețul cel bun, 12 octombrie. Liviu Vârciu, surprins de o concurentă: „Ziceam că stau rău din Valea Ciorii, dar voi din Boțârlău”

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 12 octombrie. Liviu Vârciu, surprins de o concurentă: „Ziceam că stau rău din Valea Ciorii, dar voi din ... Prețul cel bun, 13 octombrie. Concurenta care l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să râdă și să spună: „Trăiesc în lux”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x