Antena Căutare

Prețul cel bun, 13 octombrie. Liviu Vârciu, „supărat” pe profesia unei concurente de la Prețul cel bun: „De 10 ani te urăsc”

Liviu Vârciu a fost „supărat” pe una dintre concurentele de la Prețul cel bun, 13 octombrie, după ce acasta i-a spus care este profesia ei.

Concurenta care l-a „supărat” pe Liviu Vârciu din cauza profesiei sale. Ce i-a spus aceasta Galerie
Concurenta care l-a „supărat” pe Liviu Vârciu din cauza profesiei sale. Ce i-a spus aceasta | Antena 1

O concurentă de la Prețul cel bun, 13 octombrie, l-a surprins complet pe Liviu Vârciu, după ce i-a spus care este profesia sa. Aceasta i-a spus că lucrează într-o bancă, iar Liviu a ataxat-o imediat.

Concurenta de la Prețul cel bun, 13 octombrie, care l-a luat prin surprindere pe Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a fost surprins să afle care este meseria uneia dintre concurentele de la Prețul cel bun, 13 octombrie, care i-a spus că lucrează într-o bancă. La auzul acestei informații, Liviu Vârciu a ținut să îi transmită câteva lucruri.

Citește și: Prețul cel bun, 13 octombrie. Concurenta care i-a spus lui Andrei Ștefănescu să nu așeze lângă ea. Care a fost motivul

„159 lei - Critina vine cu mine. Felicitări, bravo. Cu ce te ocupi, Cristina?”, a spus Liviu Vârciu, după ce a anunțat cine a câștigat licitația.

„Lucrez în vânzări, în domeniul financiar bancar. De 10 ani lucrez aici”, îi spune Concurenta.

„De 10 ani te urăsc. Cu banca nu mă înțeleg niciodată. Chiar acum m-au sunat”, îi spune Liviu Vârciu concurentei.

„Nu eu te-am sunat?”, îl întreabă ea sub formă de glumă.

Citește și: Prețul cel bun, 12 octombrie. Liviu Vârciu, surprins de o concurentă: „Ziceam că stau rău din Valea Ciorii, dar voi din Boțârlău”

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 13 octombrie. Concurenta care l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să râdă și să spună: „Trăiesc în lux”... Prețul cel bun, 14 octombrie. Concurenta de la Prețul cel bun care l-a luat prin surprindere pe Andrei Ștefănescu cu tat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x