Antena Căutare

Prețul cel bun, 13 septembrie 2021. Liviu Vârciu a întâmpinat dificultăți. Ce s-a întâmplat cu unul dintre obiectele din platou

Liviu Vârciu a întâmpinat dificultăți în platoul de la Prețul cel bun. Prezentatorul a stârnit hohote de râs când a doborât boxa pentru care concurenții licitau.

Liviu Vârciu la Prețul cel bun Galerie
Liviu Vârciu a doborât boxa care levitează, la „Prețul cel bun” | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au prezentat primul produs pentru care 4 concurenți aveau să liciteze în ediția cu numărul 6 a show-ului Prețul cel bun.

Astfel, cei doi prezentatori i-au provocat pe concurenți să ghicească prețul cel bun al unei boxe care levitează.

Liviu Vârciu a trecut microfonul pe sub boxa care levita, reușind astfel să o doboare. Prezentatoul l-a lăsat pe Matias să rezolve situația în timp ce el le-a explicat concurenților că cel care ghicește cea mai apropiată sumă de cea reală a obiectului, fără să o depășească, trece în etapa următoare.

Cum a reacționat Liviu Vârciu când a doborât o boxă

În timp ce Matias Alexandro reașeza boxa la locul său, Liviu Vârciu a făcut o glumă de zile mari, care i-a amuzat atât pe concurneți cât și pe cei din public.

„Ce au reușit să facă extratereștrii în 4000 de ani, eu am reușit să stric într-o secundă”, a spus Liviu Vârciu, referindu-se la forma de OZN a boxei.

Citește și: Prețul cel bun, 10 septembrie 2021. Liviu Vârciu a trăit un moment neașteptat, chiar în timpul emisiunii: „M-am zbârlit tot!”

După gafa prezentatorului, jocul a continuat. Prețurile pe care le-au estimat concurneții au fost: 270, 250, 275 și 268 de lei

Pentru că boxa costă 599 de lei, Liviu Vârciu a anunțat că Alexandru, cel care a estimat obiectul la 275 de lei urma să meargă în etapa următoare.

Cum funcționează show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 9 septembrie 2021. Angel a făcut senzație cu "dansul bucuriei". Ce mișcări a învățat Andrei Ștefănescu de la el

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Georgian a avut parte de un incident neașteptat în platou. Cum a reușit să amuze publicul

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x