Căutare Live

Prețul cel bun, 16 decembrie. Momentul în care Liviu Vârciu “a luat foc” când a auzit cum i s-a adresat o concurentă

Romina, tânăra concurentă, fiind extrem de respectuoasă, i s-a adresat cu dumneavoastră lui Liviu Vârciu, dar prezentatorului nu i-a fost pe plac această metodă de adresare.

La prima licitație, cea a unei truse de prim ajutor auto, Romina a fost concurenta care a ghicit prețul cel bun, spunând chiar prețul exact al produsului licitat.

Antena 1

La prima licitație, cea a unei truse de prim ajutor auto, Romina a fost concurenta care a ghicit prețul cel bun, spunând chiar prețul exact al produsului licitat.

Romina, tânăra concurentă, a primit chiar și un bonus de 1000 lei. Când a fost chemată lângă Liviu Vârciu, concurenta I s-a adresat folosind apelativul dumneavoastră, lucru ce l-a necăjit pe Liviu Vârciu care a spus că nu e așa de bătrân pe cât pare.

Romina a spus că se simte cea mai fericită.

Momentul în care Liviu Vârciu s-a enervat

“Super, și eu eram până ai venit lângă mine și mi-ai zis “dumneavoastră””, spune Liviu Vârciu, dezamăgit.

“Mi-ați purtat noroc, v-ați îmbrăcat în roșu”, i-a spus Romina lui Liviu.

Citește și: Prețul cel bun, 14 decembrie. Andrei, concurentul care a mărturisit că are cea mai periculoasă meserie. Cu ce se ocupă

“Romina, de ce ai simțit nevoia să îi spui dumneavoastră? Spune-mi și mie, te rog”, a întrebat Andrei Ștefănescu.

“Poate de la ochelari”, a zis Liviu.

“Mie mi-a zis cu tu”, se lăuda Andrei.

Ceea ce nu știa Romina este că Andrei e mai în vârstă decât Liviu Vârciu.

“E o formă de respect și îți mulțumim, dar hai să terminăm cu respectul. Hai să ne bălăcărim”, i-a zis Liviu concurentei.

“Jignește-ne!”, a strigat Andrei, râzând.

“Bine, drăguțule!”, i-a spus Romina lui Liviu, acceptând târgul.

Romina a povestit că e student la Master în Galați la Managementul și monitorizarea mediului. În această seară, ea a venit însoțită de iubitul ei Emanuel.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 15 decembrie. Momentul în care Liviu Vârciu a prăbușit drona scoasă la licitație. Ce s-a întâmplat, de fapt

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 16 decembrie. Concurentul care vrea să devină preot, dar pe timpul nopții practică o altă meserie. Cu ce... Prețul cel bun, 16 decembrie. Concurenta care l-a certat pe Liviu Vârciu. Care a fost motivul. “E așa răutăcios!”...
Ultimele știri
x