Antena Căutare

Prețul cel bun, 26 mai 2022. Liviu Vârciu, ”păcălit” de pușculița slot machine. Reacția lui a provocat hohote de râs

Liviu Vârciu a reușit să anime atmosfera din platoul emisiunii Prețul cel bun încă de la începutul show-ului quiz. Acesta a fost încântat de o pușculiță slot machine, la care chiar a câștigat, însă nu a fost și premiat. Asta a dus la o reacție ce a provocat hohote de râs.

colaj de imagini cu liviu varciu in timp ce se joaca cu o pusculita slot machine Galerie
Liviu Vârciu a reușit să anime atmosfera din platoul emisiunii Prețul cel bun încă de la începutul show-ului quiz. Acesta a fost încântat de o pușculiță slot machine, la care chiar a câștigat, însă nu a fost și premiat. Asta a dus la o reacție ce a provocat hohote de râs. | Antena 1

”O pușculiță slot machine”, a prezentat Andrei Ștefănescu produsul care l-a ”supărat” pe Liviu Vârciu. Acesta și-a încercat norocul și a câștigat, dar cum pușculița nu era alimentată cu bani, nu a primit nimic.

Reacția lui Liviu Vârciu după ce a ”câștigat” la slot machine

”Am câștigat”, a zis entuziasmat Liviu Vârciu și colegul său l-a informat că nu o să primească nimic pentru că nu există bani în device.

Atunci prezentatorul Prețul a avut o reacție care a provocat hohote de râs: ”Băi, nene, nu vă bateți joc de mine. Am câștigat, dați-mi banii, băi fraților.”

Citește și: Preţul cel bun sezonul 2, 25 mai 2022. Georgiana a câștigat o bucătărie complet utilată

Una dintre concurente i-a zis că trebuie să bage ceva în pușculiță ca să aibă ce să scoată. În acel moment, Liviu Vârciu a încetat să mai zgâlțâie jucăria și a afirmat: ”Da, e logic, trebuie să bagi ceva ca să scoți. Eu am zis că doar... Nu e adevărat. Foarte interesant”.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Preţul cel bun sezonul 2, 25 mai 2022. Adela a câștigat mobilier pentru o cameră de zi

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 25 mai 2022. Ce materie preferată a avut Andrei Ștefănescu la școală. Doamna Adela i-a amintit de copilă... Prețul cel bun, 27 mai 2022. Un concurent a trezit curiozitatea lui Liviu Vârciu. Ce a vrut să știe prezentatorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x