Antena Căutare

Prețul cel bun, 8 martie 2022. Detaliul observat de Andrei Ștefănescu la o concurentă: „Ai o frumusețe care vine din interior”

Ediția Prețul cel bun de pe 8 martie, a fost dedicată, firește, femeilor. Una dintre concurente l-a impresionat pe Andrei Ștefănescu.

Colaj cu Diana și Andrei Ștefănescu, la Prețul cel bun Galerie
Diana a surprins cu apariția ei la Prețul cel bun | Antena 1

Femei care mai de care mai frumoase și distinse au pășit pe 8 martie în platoul Prețul cel bun. Când a ales-o pe Diana din public, Andrei Ștefănescu a observat o strălucire aparte pe chipul concurentei:

„Ai o frumusețe care vine din interior. Ce-i cu tine?”, a întrebat-o Andrei Ștefănesuc pe Diana.

Astfel, Andrei Ștefănescu a aflat că Diana va aduce pe lume un copil.

Femeile au fost sărbătorite în ediția de pe 8 martie de Prețul cel bun

„Sunt însrcinată. Sunt în 5 luni, o să am un băiețel. Lucrez în continuare. Sunt asistent medical în secția de neonatologie. Sunt obișnuită cu copiii. Lucrez cam cu 10 copii pe tură”, a povestit concurenta.

Citește și: Prețul cel bun, 7 martie 2022. Alina i-a încântat pe toți cu apariția sa. Ce licitație a câștigat concurenta

În cadrul primei licitații din ediția de Ziua Femeii de la Prețul cel bun, concurentetele au licitat pentru un set din argint, placat cu aur alb și cu cristale. Fiecare concurentă a spus care crede că este prețul cel bun al setului de bijuterii: inel, cercei și colier.

Elena a spus că setul de bijuterii valorează 120 de lei, Diana a spus 149 de lei, 169 de lei a spus Ramona, iar Petruța a estimat setul de bijuterii la 180.

Prețul real al setului de bijuterii este de 142 de lei, iar doamna Petruța a câștigat licitația, estimarea sa fiind cea mai apropiată de prețul real al produsului.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 3 martie 2022. Surpriză de proporții pentru Andrei Ștefănescu. O persoană dragă lui a fost concurent în seara asta

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 4 martie 2022. Motivul pentru care această concurentă i-a zis lui Andrei Ștefănescu că arată mai bine în realitate

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Momentul emoționant în care o fostă concurentă de la „Prețul cel bun” a fost cerută în căsătorie în vacanța câștigată la... Prețul cel bun, 9 martie 2022. Claudia l-a uimit pe Andrei Ștefănescu cu înălțimea sa. Ce a povestit concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x