Antena Căutare

Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Elena s-a impiedicat, iar Liviu Vârciu s-a oferit să o prindă. Cum a reacționat concurenta

Ultima etapă a celei de-a doua ediții din Prețul cel bun a fost una plină de surprize și peripeții, iar momentele memorabile nu au lipsit nici de aici.

Liviu Vârciu și Elena, concurentă Prețul cel bun Galerie
Ultima etapă a celei de-a doua ediții din Prețul cel bun a fost una plină de surprize și peripeții, iar momentele memorabile nu au lipsit nici de aici. | Antena 1

Cei care au luptat pentru a intra în finala celei de-a doua ediții din Prețul cel bun sunt: Elena, doamna Emilia, Georgian și Edmond. Cei patru avut responsabilitatea de a trage de o roată, iar dacă reușeau să acumuleze din prima 100 de puncte puteau merge în finală și să câștige 2.000 lei.

Concurenții care nu au reușit să dea 100 de puncte din prima au posibilitatea de a mai da o singură dată și să se apropie de sumă, fără a o depăși. Primul care a dat de roată a fost Georgian, urmat de doamna Emilia, Edmond și Elena.

Citește și: Prețul cel bun, 6 septembrie 2021. Niculae a îmbrățișat toată sala după ce a ghicit prețul cel bun. Ce i-a spus lui Liviu Vârciu

Edmond a fost cel care acumulat 20 de puncte, însă a fost detronat de Elena care a acumulat din prima 30 de puncte și a reușit să ajungă în finala acestei ediții de la Prețul cel bun.

Cum a reacționat Elena, concurenta de la Prețul cel bun, când a aflat că intră în finală

Elena s-a bucurat extrem de mult atunci când a aflat că va merge în finală din această seară, iar momentul său a fost unul de-a dreptul savuros. Mai mult decât atât, concurenta s-a impedicat de o treaptă, iar Liviu Vârciu nu a stat prea mult pe gânduri și s-a oferit să o prindă.

"Sunt în finală?", a întrebat o Elena, vizibil entuziasmată și sărind de bucurie.

"Da, ești în finală", i-a răspuns Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 6 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, apariție spectaculoasă. Cum și-au făcut intrarea în platou

Concurenta a dansat de fericire, iar mișcările sale au fost de-a dreptul savroase, motiv pentru care publicul s-a amuzat copios.

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Georgian a avut parte de un incident neașteptat în platou. Cum a reușit să amuze publ... Prețul cel bun, 8 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au jucat golf în platou. Cum s-au descurcat prezent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x