Antena Căutare

Apariție de senzație la "Prietenii de la 11". Loulou, bomba sexy de la "X Factor", a lansat o nouă piesă. O mai țineți minte? (GALERIE FOTO-VIDEO)

Brunetă, sexy şi cu forme de invidiat, Alexandra Lazăr a făcut senzație la X Factor atât cu talentul cât și cu formele sale, iar acum a venit la Prietenii de la 11 pentru a-și lansa ultima ei melodie, care, apropo, beneficiază de un clip hoţ.

Brunetă, sexy şi cu forme de invidiat, Alexandra Lazăr a făcut senzație la X Factor atât cu talentul cât și cu formele sale, iar acum a venit la "Prietenii de la 11" pentru a-și lansa ultima ei melodie, care, apropo, beneficiază de un clip hot.

După succesul cu ”La Reina”, Andreea Lazăr, sau ”Loulou”, cum este cunoscută în lumea muzicală, nu stă degeaba. Fosta concurentă a lansat piesa "Nu mai vorbim deloc".

Cât despre videoclip... ar fi multe de spus, dar vă lăsăm să priviți și să vă minunați! Sexy este puțin spus.. Artista a găsit rețeta perfectă, iar galeria foto de mai sus nu poate decât să întăreasca această afirmație. Corp de zeiță și voce cuceritoare.

Alessia, anunț bombă la "Prietenii de la 11": ”Gata, mă mărit!”. Ce inel a primit cântăreața... Loulou, fostă concurentă la X Factor, sexy chiar și atunci când nu doarme nopțile: ”Mi-am sărbătorit iubitul în acest we...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x