Antena Căutare

Florin Ristei şi Diana Munteanu de la "Prietenii de la 11" au luat premiul pentru "Cea mai distractivă şi educativă emisiune"!

Florin Ristei şi Diana Munteanu, realizatorii emisiunii "Prietenii de la 11", au luat premiul pentru "Cea mai distractivă şi educativă emisiune" la Gala Excelenţei 2017!

Florin Ristei şi Diana Munteanu, realizatorii emisiunii "Prietenii de la 11", au luat premiul pentru "Cea mai distractivă şi educativă emisiune" la Gala Excelenţei 2017!

Au fost plini de energie și au demonstrat că se pricep de minune la făcut o super emisiune! Diana Munteanu și Florin Ristei au reușit să urce pe podium și să ia premiul ce le atestă excelența!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi momentul în care cei doi au primit vestea cea mare!

Citește și:

Aceasta este ultima „fiţă” în materie de alimentat mașina cu combustibil! Privești și te minunezi!

Richy B a găsit soluţia ideală pentru slăbit! Și metoda nu este pentru cei slabi de inimă!... Un adevărat CUPIDON! Richy B, artistul chilian, protagonistul mini-seriei de slăbit, de la "Prietenii de la 11"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x