Antena Căutare

La Mulți Ani, Cătălina Ponor! Campioana a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat

Cătălina Ponor, multiplă campioană olimpică, a împlinit 31 de ani și se simte mai bine ca niciodată! Într-un interviu acordat celor de la „Prietenii de la 11”, sportiva a făcut dezvăluiri incredibile despre viața sa!

Cu un buchet de flori, Alisa Păun și-a făcut apariția la locuința sportivei, în Tunari. Acesta a fost și momentul în care sportiva a făcut numeroase dezvăluiri despre viața sa.

Așa am aflat că, deși nu se mai pregătește pentru competiții internațională, Cătălina Ponor are mare grijă de sănătatea sa.

În plus, aceasta a făcut o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Despre ce este vorba? Află mai multe urmărind clipul video de mai jos, din emisiunea „Pretenii de la 11”:

Cătălina Ponor este o gimnastă română, care a participat la Jocurile Olimpice 2004 din Atena, Grecia și în 2012 la Olimpiada de la Londra. La Atena a câștigat medalia de aur, ca membră în echipa română de gimnastică. De asemenea, ea a câștigat la aceeași olimpiadă medalii de aur la bârnă și sol.

La Campionatul European de Gimnastică din 2017 Uniunea Europeană de Gimnastică a anunțat declasarea cu jumătate de punct a dificultății exercițiului de la sol, la câteva ore de la terminarea concursului, locul ei în finală fiind luat de nemțoaica Pauline Schaefer.

Horoscopul săptămânii! Zodiile trec prin schimbări majore în zilele următoare... Oana Roman a intrat în Cartea Recordurilor. Cum a reuşit: ”Cu toții am muncit foarte mult"...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x