Antena Căutare

Cum arată Cătălina Ponor, acum, la un an după ce s-a retras din gimnastică. Lipsa antrenamentelor și-a pus amprenta pe trupul ei

După o carieră strălucită, în care a adunat numeroase medalii, Cătălina Ponor a luat decizia că este momentul să se retragă, iar lipsa antranemntelor fizice a avut efect asupra conditiie sale fizice.

După o carieră strălucită, în care a adunat numeroase medalii, Cătălina Ponor a luat decizia că este momentul să se retragă, iar lipsa antranemntelor fizice a avut efect asupra condiție sale fizice.

De regulă, după ce renunță la gimnastică, fetele tind să acumuleze kilograme-n plus. La fel s-ar fi întâmplat și în cazul Cătălinei Ponor, după unele comentarii apărute în presă.

Chiar dacă imaginile te pun pe gânduri, un lucru este cert: Cătălina este o femeie frumoasă, fără doar și poate. Fosta gimnastă și-a păstrat frumusețea naturală și chipul zâmbitor, așa cum i-a obișnuit pe români.

Cum arată Cătălina Ponor, acum, la un an după ce s-a retras din gimnastică. Lipsa antrenamentelor și-a pus amprenta pe trupul ei

Cătălina Ponor a fost desemnată, în luna ianuarie, de către forul european de profil (UEG), drept cea mai bună gimnastă a anului 2017, în urma unui sondaj destinat fanilor care şi-au exprimat voturile timp de zece zile.

În luna noiembrie, gimnasta a participat la ultimul concurs din carieră, în Mexic, la ”Abierto Mexicano de Gimnasia”, o competiţie care a îmbinat şi conceptul de gală demonstrativă. Cătălina Ponor a câştigat şi medaliile de aur la bârnă şi sol şi a fost aplaudată minute în şir de miile de spectatori la ceremonia de premiere.

La 30 de ani, din care peste 25 dedicaţi gimnasticii, Cătălina Ponor, participantă la trei ediţii JO, are în palmares 23 medalii la marile competiţii mondiale, între care trei de aur la Jocurile Olimpice şi opt la Campionatele Europene, plus sute de alte distincţii la etape de Cupă Mondială sau turnee inter-ţări.

Sepsi Sf. Gheorghe - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE... Real Madrid - Liverpool 3-1 în finala Ligii Campionilor! Spaniolii câștigă al 13-a trofeu din istorie după o finală nebu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x