Antena Căutare

Tânăr, frumos, dar deloc norocos! Fotograful Alex și-a căutat muza la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

În cea de a șasea ediție a emisiunii "Rămân cu tine", tinerele concurente l-au cunoscut pe Alex din București. Fotograf de profesie, tânarul a fost o adevărata apariție în platoul emisiunii.

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Alex s-a prezentat în a șasea ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

Surpriză de zile mari la „Rămân cu tine”! Șarmantul somelier Virgil Mănescu a fost cucerit de Mirela: „Vreau un copil!”

Atitudinea și zâmbetul au fermecat instant pe șaptesprezece din cele douăzeci de tinere, din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

Alex a venit la emisiunea Rămân cu tine ca să-și găsească jumătatea

Din filmul de prezentare am putut descoperi mai multe despre tânărul Alex din București.

"Sunt foarte pasionat de fotografie. Fotografia am descoperit-o abia acum un an, când am început să profesez în domeniul ăsta. Sunt foarte empatic și capabil de perceperea sentimentelor persoanelor din jurul meu. Sunt foarte mare iubitor de animale, în special de câini. Mi se pare că sunt niște ființe loiale. Dacă vrei să fii modelul meu, te aștept în această emisiune, la o întâlnire", au fost cuvintele din filmulețul de prezentare a lui Alex.

Tânăr, frumos, dar deloc norocos! Fotograful Alex și-a căutat muza la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Alex, pretendent în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Alex, pretendent în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Tânărul Alex, pasionat si de pictură, nu doar de fotografie, a vrut să le supună unui test pe fete. Cum s-au descurcat concurenții? Află urmărind clipul video de mai sus, difuzat la emisiunea Rămân cu tine, de la Antena 1!

După sărutul pasional au mers la întâlnire! Ce s-a întâmplat între Ionuț Anghel și Alexa de la „Rămân cu tine”

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Cum arată dragostea la prima vedere? Ana și Marinel au trăit o surpriză uriașă la emisiunea „Rămân cu tine”: „Am simțit-... Cine s-ar fi așteptat?! Ce s-a întâmplat când Mirela și Virgil Mănescu s-au reîntâlnit, la „Rămân cu tine”: „N-o să dea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x