Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Cezar a umplut scena de trandafiri! Pretendentul de la „Rămân cu tine” a făcut o cucerire neașteptată: „Mi s-a oprit timpul în loc”

În a patra ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, cele douăzeci de concurente au trăit o surpriză uriașă atunci când în platou și-a făcut apariția Cezar.

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!

Tânărul este din București și a încercat încă din primele momente să le impresioneze pe cele douăzeci de concurente din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1, cu flori.

Energia debordantă și zâmbetul de milioane au fermecat instant unsprezece din cele douăzeci de tinere, din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

Cezar a venit la emisiunea Rămân cu tine ca să-și găsească jumătatea

Din filmul de prezentare am putut descoperi mai multe despre Cezar.

citește și: Sunt frumoși foc și deja se iubesc! Armand și Bianca de la „Rămân cu tine” formează cuplul perfect: „Câteva sute de kilometri nu sunt un impediment”

"Sunt agent imobiliar. Îmi fac meseria cu multă pasiune, la fel cum fac orice lucru din viața mea. Sunt o persoană foarte empatică și asta mă ajută să-mi construiesc relații foarte frumoase în jurul meu.", s-a descris pretendentul.

Cezar a umplut scena de trandafiri! Pretendentul de la „Rămân cu tine” a făcut o cucerire neașteptată: „Mi s-a oprit timpul în loc”

Cezar a dăruit trandafiri concurentelor de la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Totuși, cu cât a povestit mai multe, cu atât s-au înroșit mai repede pupitrele și doar câteva concurente din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 au rămas interesate de Cezar.

citește și: Sărut pasional la "Rămân cu tine!" Burlacul Ionuț Anghel i-a cucerit inima concurentei Alexa: "Hai să fugim în lume!"

La final, Cezar a plecat la întâlnire cu Nicole.

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: „Să vină nașa”. Eric a încins scena emisiunii „Rămân cu tine” cu o sârbă de senzație! „La nunta mea uite așa să dansăm”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

🔴 😎 Vezi edițiile integrale Rămân cu tine pe AntenaPlay 👉 . Vezi LIVE emisiunile Antena 1 de pe telefon, tabletă, smart TV sau laptop/PC. Abonează-te la spectacol!   

Video