Antena Căutare

„Arată bine de tot”, dar nu le-a plăcut deloc! Valentin de la „Rămân cu tine” a fost prea sincer! Ce secret a pus tinerele pe fugă

În a șasea ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, cele douăzeci de concurente l-au primit cu aplauze si pe ritmuri de dans pe primul pretendent! Tânărul Valentin a intrat în platou plin de încredere și entuziasm, cu speranța că își va întâlni aleasa inimii.

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Valentin și-a făcut apariția în pași de dans, iar energia debordantă și zâmbetul de milioane au fermecat instant zece din cele douăzeci de tinere, din emisiunea „Rămân cu tine, de la Antena 1.

După sărutul pasional au mers la întâlnire! Ce s-a întâmplat între Ionuț Anghel și Alexa de la „Rămân cu tine”

Valentin și-a căutat iubita perfectă la emisiunea Rămân cu tine de la Antena 1

Tânărul plin de entuziasm, sincer și foarte deschis le-a cam speriat pe unele dintre cele zece concurente rămase în bătălia pentru inima lui, la emisiunea „Rămân cu tine”, ediția a șasea! Se pare că doar trei dintre ele au avut curajul de a merge mai departe și de a-l cunoaște pe tânărul dobrogean.

Valentin este din Constanța și lucrează ca barman. Caută o relație de durată și nu-i plac cele pasagere. Este sufletist și iubește animalele.

„Arată bine de tot”, dar nu le-a plăcut deloc! Valentin de la „Rămân cu tine” a fost prea sincer! Ce secret a pus tinerele pe fugă

Pretendentul Valentin la emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1

Pretendentul Valentin la emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1

"Sunt din Constanța și sunt barman. Am înțeles ca multă lume se ferește de barmani, că sunt încrezuți sau afemeiați. Nu, nu-mi plac relațiile pasagere, de o săptâmână, o seara, două, trei, cinci. Vreau intenții serioase. Îmi plac foarte mult cățeii", s-a descris pretendentul din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

Tânărul a povestit în filmulețul de prezentare despre întâmplarea pe care a trăit-o în această vară, când s-a ales cu un prieten patruped, pe care l-a adoptat. De asemenea, le-a dezvăluit tinerelor concurente care este mâncarea lui preferată. Iubește sa mănânce shaorma. Însă, doar trei fete au rămas în concurs, se pare ca restul tinerelor nu au fost atrase de concurent și nu s-au lăsat impresionate nici măcar de dragostea lui față de necuvântătoare.

Surpriză de zile mari la „Rămân cu tine”! Șarmantul somelier Virgil Mănescu a fost cucerit de Mirela: „Vreau un copil!”

Totuși, sensibilitatea lui se pare că le-a ținut în concurs pe cele trei concurente care au rămas, în timp ce înălțimea ar fi fost dezavantajul pe care l-au invocat unele dintre concurentele care au apăsat butonul roșu.

„Arată bine de tot”, dar nu le-a plăcut deloc! Valentin de la „Rămân cu tine” a fost prea sincer! Ce secret a pus tinerele pe fugă

Pretendentul Valentin la emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1

Pretendentul Valentin la emisiunea „Rămân cu tine”, pregătind cafea

Deși, a încercat sa le impresioneze preparându-le o cafea cu totul aparte, se pare ca fetele nu au fost impresionate, iar licoarea a fost savurată alături de Liviu Vârciu. Nici una dintre concurente nu a rămas în lupta pentru inima tânărului concurent.

Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

O concurentă de la „Rămân cu tine” se pierde în fața unui pretendent: „Îmi plac copiii, cățeii și vreau să fac și pui”... Cum arată dragostea la prima vedere? Ana și Marinel au trăit o surpriză uriașă la emisiunea „Rămân cu tine”: „Am simțit-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x