Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2023. Rikito Watanabe a cântat în limba japoneză și toți au fost uimiți. Ce a urmat

La Revelionul cel neBUN 2023 de la Antena 1, Rikito Watanabe, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a pus mâna pe microfon și a început să cânte în limba japoneză. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

colaj foto cu rikito watanabe si adriana trandafir la revelionul cel nebun 2023 de la antena 1 Galerie
Când au auzit ce voce are Rikito Watanabe, jurații de la Revelionul cel neBUN 2023 au reacționat imediat | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se pregăteau să dea startul petrecerii de Revelion atunci când Nea Marin și-a făcut apariția și a anunțat că el va ține, de fapt, petrecerea, în același loc ales de cei doi. Lucrurile s-au complicat și mai mult atunci când aceștia au decis să se ia la întrecere! Un moment inedit a fost atunci când Rikito Watanabe a început să cânte în limba japoneză.

La petrecerea de Revelion 2023 de la Antena 1, același local a fost ales atât de Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, cât și de Nea Marin. Când și-au dat seama ce se întâmplă, aceștia au încercat să își „elimine” adversarul și, fiindcă nimeni nu a fost dispus să cedeze, Romică Țociu a venit cu o soluție salvatoare.

Rikito Watanabe a cântat în limba japoneză la Revelionul cel neBUN 2023, de la Antena 1

Acesta a propus ca ambele tabere să își prezinte Revelionul și, la final, un juriu să decidă cine s-a descurcat cel mai bine în materie de show și distracție. Totuși, pentru a obține un verdict este nevoie de un juriu, așa că alături de Romică Țociu și-au făcut apariția Paula Chirilă și Adriana Trandafir. Elegante și gata de spectacol, acestea au stârnit imediat amuzamentul publicului cu glumele și cu replicile lor savuroase. Apoi, în platou și-a făcut apariția și cel de-al patrulea jurat, nimeni altul decât Cosmin Natanticu!

Cei patru jurați s-au așezat la masă și, când să înceapă petrecerea de Revelion 2023, o nouă problemă s-a ivit! După momentul muzical oferit de Mario Fresh, Adriana Trandafir și-a dat seama de faptul că, fiind patru jurați, doi invitați din parea lui Nea Marin și doi veniți la invitația oferită de Liviu și Andrei, mereu va fi egalitate.

„Avem noi o soluție! Aveam un bucătar, dar îl băgăm jurat!”, a fost replica venită imediat din partea lui Liviu Vârciu.

„Avem o armă secretă a noastră, adusă tocmai din Japonia”, a completat Andrei Ștefănescu, spre marea curiozitate a tuturor.

Surpriza a fost mare atunci când în platou și-a făcut apariția Rikito Watanabe, fost concurent la Chefi la cuțite, sezonul 9. Acesta a început să cânte o piesă în limba japoneză, spre „disperarea” celor prezenți, care nu au reacționat tocmai bine, semn că Riki gătește mai bine decât cântă!

Toți au râs cu lacrimi și s-au amuzat copios, însă Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au zis să nu mai cânte, ci să meargă la masa juriului. Petrecerea a continuat apoi cu alte și alte momente speciale.

Urmărește clipul video de mai sus de la Revelionul cel neBUN 2023 de la Antena 1 ca să savurezi tot momentul.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Marin la un dublu Revelion, la Antena 1

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și aruncă în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție.

Astfel, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, telespectatorii își vor da întâlnire cu cei trei pentru a descoperi numeroasele lor surprize și a se bucura de două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 pornește de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu renunță la distracție și aleg să se dueleze! Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, revelionul cel neBUN le are pe toate și mai mult de-atât, pentru o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile.

Atât Liviu și Andrei, cât și Nea Mărin intră în acest concurs al Revelioanelor cu rețete imbatabile de voie bună. Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Revelionul cel neBUN 2023. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost uimiți de dansul făcut de Nea Marin și Larisa, fiic... Revelionul cel neBUN 2023. Andreea Bălan a făcut show cu mișcările sale de dans. Ce rochie a ales...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x