Antena Căutare

Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Radu Pietreanu, roast despre Oltenia: "Ne antrenăm la limbo să intrăm la metrou"

Radu Pietreanu a avut un moment senzațional la Râzi cu ROaST de Sărbătoare. Ce a putut să spună de spre OLtenia și locuitorii din regiune.

Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Radu Pietreanu, roast despre Oltenia: "Ne antrenăm la limbo să intrăm la metrou" Galerie
Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Radu Pietreanu, roast despre Oltenia: "Ne antrenăm la limbo să intrăm la metrou" | Antena 1

La Antena 1 Râzi cu ROaST de Sărbătoare! Comedianți din toate colţurile României fac roast pe regiuni în cadrul galei speciale „Râzi cu RoaST, de Sărbătoare!“, la Antena 1. Desigur, pe lângă râsete și voie bună, gazdele show-ului aduc în casele românilor în această zi în care este celebrat Sfântul Andrei și cântece, și dansuri din toate regiunile României.

Citește și: Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Virgil Ciulin, roast despre Basarabia: "Un drum cu mașina te scapă de celulită"

Radu Pietreanu, roast senzațional despre Oltenia, la Râzi cu ROaST de Sărbătoare

"În primul rând sunt mândru că sunt oltean, pentru că dacă nu aș fi mândru, tot oltan sunt, așa că mai bine să fiu mândru. Sunt mândru de Oltenia pentru că aici a început Renașterea. Renașterea este un curent literar care prin punerea în practică provine din oltenescul "mai du-te-n mă-ta".

Suntem atât de zgârciți încât înainte de a pleca la București ne antrenăm la limbo să intrăm gratis la metrou. Olteanul când se duce la pescuit, pescuiește cu acul gol, pentru că are o filozofie: "De ce să pun eu ție mămăligă, dar tu mai ai dat mie mămăligă vreodată?". Oltenii sunt foarte săraci, ai mei puneau un om în tigaie, un geam peste tigaie și întingeam apoi cu mămăliga săptămâni întregi.

Olteanul este foarte zgârcit! Când își cumpără pantofi, un an de zile merge cu ei fără să-i scoată din cutie, să nu se uzeze. Olteanul nu fură din perversitate sau din ură sau din viciu, fură din plăcere: "Mi-a plăcut portofelul ăla!". El nu fură ca să aibă el mai mult, ci ca să ai tu mai puțin.

Un oltean dacă îți cere o țigară, să nu te mire că o pune după ureche și apoi cere o țigară. Olteanul când își face cruce, el de fapt verifică dacă nu cumva sunt furate pălăria, cureaua, telefonul și portofelul. M-am mutat de câțiva ani în Azuga, la marginea orașului. De câteva luni s-a mutat acolo o familie de olteni, mă înțeleg bine cu ei, mă duc în fiecare weekend pe la ei să mă uit la televizorul meu, să mă plimb cu bicicleta mea... Noi cei din Azuga iubim foarte multă Oltenia, am făcut și o statuie care reprezintă o familie de olteni și două mâini care țineau de picioare cât am turnat ciment pe ei.

Citește și: Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022.Andrei Ciobanu, roast despre Moldova. Cum explică de ce moldovenii vin la București

Ce comedianți Râzi cu ROaST de Sărbătoare pe 30 noiembrie 2022

Seria edițiilor speciale de roast continuă astăzi, de la 16:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY! Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor aduce în faţa telespectatorilor comedianți din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu RoaST, de Sărbătoare“.

Ardealul va fi reprezentat de Aurora și Săndel Mihai și de Alexandru Banciu, care va veni cu un număr savuros de roast. În timp ce Claudia Puican și Armin Nicoară se vor ocupa de aducerea oamenilor pe scenă, la dans, lui Mane Voicu îi va reveni misiunea de a-i face să râdă în hohote pe toți cei prezenți și pe cei din fața televizoarelor.

Marian Pavel va aduce ritmurile tradiționale din Maramureș pe scena emisiunii, iar Cosmin Natanticu va face roast despre această zonă superbă a României. Moldova se va distra și va dansa cu artista Mioara Velicu, iar glumele vor veni din partea lui Andrei Ciobanu.

Constantin Enceanu va cânta pentru Oltenia, iar cel care va face roast-ul va fi Radu Pietreanu. Alexandru Dobrotă va veni ca să ia la roast Muntenia și numeroase personalități din lumea showbizului, iar dansul va fi asigurat de Nea Mărin, fiica lui, Larisa, și grupul lor. În timp ce Radu Bucălae va lua la rost diferite vedete din România si din Dobrogea, voia bună va fi adusă de artistul Gică Coadă.

Pentru Basarabia va încinge o horă Rona Hartner și Virgil Ciulin va realiza un număr interesant de roast despre această regiune, și, încă de la început, va preciza că, de fapt, el este din Vaslui.

Momentele integrale, însă, și toate celelalte roast-uri, telespectatorii le pot urmări pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Cosmin Natanticu, roast despre Maramureș: “Cred că o să-mi iau bătaie”

Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022.Andrei Ciobanu, roast despre Moldova. Cum explică de ce moldovenii vin la... Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Virgil Ciulin, roast despre Basarabia: "Un drum cu mașina te scapă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x