Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Loredana, fără inhibiții în platoul emisiunii. Cum arată ținuta senzuală

Loredana dă startul unei noi seri de distracție și voie bună la România are Roast. Artista a renunțat la inhibiții în această seară și a urcat pe scenă doar într-o ie. Vedeta a flirtat cu Micutzu în platoul emisiunii, iar schimbul lor de replici a stârnit hohote de râs.

colaj loredana romania are roast, sezonul 1, din 25 mai Galerie
Loredana a îmbinat tradiționalul cu senzualul în cea de-a treia ediție de România are Roast. Artista a renunțat la inhibiții și a purtat doar o pereche de cizme în partea de jos. | Antena 1 / Romania are Roast

Ești pregătit să râzi în hohote? Începe o nouă confruntare a roast-ului între Marmotele vesele și Pârșii circumspecți. Dobrogea și Ardealul sunt cele două regiuni vizate de comedie în cea de-a treia ediție a emisiunii România are Roast, din 25 mai 2022.

Marmotele vesele iau cu asalt Dobrogea, în timp ce Părșii circumspecți bat Ardelul la pus pentru a descoperi diversitatea culturală și tradițiile specifice zonei. Micutzu aduce provocările, iar Loredana întreține atmosfera, alături de trupa Agurida și invitații ei speciali.

Loredana a îmbinat tradiționalul ce senzualul și a urcat pe scenă doar într-o ie. Cum a arătat în partea de jos ținuta ei de la România are Roast, din 25 mai 2022

Cum ne-a obișnuit deja Loredana și trupa ei, Agurida, au dat startul distracției într-o nouă ediție de România are Roast. Artista a intat pe scenă pe acordurile piesei „Fetele de la Căpâlna”, specifică Ardealului, dar nimeni nu se aștepta la ce a urmat.

Pentru episodul 3 din România are Roast, Lordana a renunțat la inhibiții și a ales o poarte o ținută de inspirație tradițională cu care a atras toate privirile. Ea a urcat pe scena îmbrăcată doar într-o ie, accesorizată cu o pereche de cizme înalte, peste genunchi și un corset cu modele de tradiționale, care i-au pus în valoare trupul perfect. Ținuta a fost completată și de o jachetă și o pălărie, la care însă a renunțat până la finalul momentului.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Loredana și legenda muzicii lăutărești, Ionel Tudorache, show total la TV

Atât publicul, cât și concurenții au cântat și au dansat alături de ea pe acordurile piesei „Viva Mamaia” și astfel, a început o nouă seară de distracție și voie bună la România are Roast.

Loredana și Micutzu, schimb savuros de replici în platoul emisiunii România are Roast, sezonul 1, episodul 3, din 25 mai 2022. Cum au flirtat cei doi

Micutzu a urcat pe scenă pentru a dat startul ediției cu numărul 3 din România are Roast, dar replica Loredanei l-a surprins chiar și pe el.

„Ce faci iubire? Cum ai fost zilele astea?”, l-a întrebat artista pe prezentatorul show-ului, spre surprinderea lui, dar și a celor din public.

„Ce-mi place să stăm așa”, a completat Micutzu, în timp ce a tras-o mai aproape de el pe Loredana.

„Și mie. Să simt un bărbat zdravăn lângă mine. Pune și tu mâna unde trebuie”, a fost răspunsul artistei, care a stârnit hohote de râs.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Maria Popovici dă din casă. „Declarația de dragoste” acidă pentru Mincu

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

Pârșii circumspecți, aventuri nebănuite în Sighișoara, la România are Roast. Muzica, asigurată de Loredana și Cornel Bor... România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Cosmin Natanticu, roast sângeros din Transilvania. Dracula ar f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x