Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022. Loredana și Vali Vijelie, duet live în premieră: „A fost un vis”

Loredana și Vali Vijelie au bifat o premieră în cariera lor, la România are Roast. Doi dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară au cântat pentru prima dată împreună pe o scenă.

colaj foto loredana si vali vijelie romania are roast 22 iunie Galerie
Vali Vijelie i-a făcut o declarație emoționantă Loredanei, după ce au cântat pentru prima dată împreună pe o scenă. Artista s-a emoționat până la lacrimi. | Antena 1 / Romania are Roast

Loredana și trupa Agurida au pregătit o mulțime de surprize și în seara aceasta, dar nimeni nu se aștepta la ce a urmat. Alături de aceștia, pe scena România are Roast au urcat Vali Vijelie alături de taraful său, pentru un moment demn de finală.

Scena s-a umplut rapid și a devenit neîncăpătoare, iar muzica și voia bună au cuprins platoul. Loredana și Vali Vijelie au făcut show total și nimeni nu a mai putut sta jos.

Loredana și Vali Vijelie au cântat pentru prima dată pe aceeași scenă la România are Roast sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022

Momentul în care Micutzu a anunțat că urmează să intre în scenă invitatul special din finala România are Roast, Vali Vijelie, sala a izbucnit în aplauze. Și e de înțeles de ce. Până la final, Marmotele vesele și Pârșii circumspecți s-au ridicat la dans și au cântat alături de artiști versurile refrenelor celebre.

Loredana și Vali Vijelie au început în forță cu o reinterpretare de zile mari a piesei „Toată lumea se distrează”, cu care artistul a făcut furori și plaja din Zanzibar. Nimeni nu se aștepta la ce a urmat când a totul a început cu o serie de versuri în engleză.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Loredana și Micutzu, schimb de replici savuros: „Cu nasul ăla...”

Ritmurile balcanice s-au împletit perfect cu cele rock, iar aplauzele au pornit de la primele acorduri.

„Lori, Lori, am o surpriză frumoasă pentru tine”, a spus Vali Vijelie, la un moment dat, înainte de a începe să cânte „Mare mea iubire”. Până la refren, Marmotele vesele, Pârși circumspecți și cei din public erau deja puși pe dans.

Celebra piesă „Strigă cu mine” nu a lipsit de pe scena România are Roast, iar vocile celor doi artiști s-au armonizat perfect. Platoul a răsunat de „Feri-feri-feri-fericire” la momentul lor și membri echipelor au trecut la mircrofon.

„Îl cunosc pe Vali de foarte mult timp, dar e prima oară când cântăm live pe o scenă. Am mai cântat în studio, dar acum a fost o experiență pe care, credeți-mă, nu am cum să o uit vreodată”, a dezvăluit artista.

„Este unul dintre cei mai mari cântăreți și muzicieni din această țară și sunt onorată că am șansa să împart această scenă cu Vali”, a mai adăugat ea emoționată.

„A fost visul meu să cânt cu tine. Le povesteam tot timpul băieților mei. Îmi doresc să facem una, două, trei, șapte, zece piese împreună. Să distrăm România!”, a spus extrem de fericit Vali Vijelie.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022. Micutzu a dat-o pe engleză: „We’re back in the platou”. Vezi ... România are Roast sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022. Loredana și Nelu Cortea, duetul deocheat care a stârnit hohot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x