Antena Căutare

A doua concurenta, Roxana Chiperi, a impresionat a doua oara!

Inainte de a incepe dansul Roxanei, Jorge i-a luat pulsul lui Mihai Bendeac. El este juratul care i-a promis ca se insoara cu ea, daca va castiga finala "Romania Danseaza"! La auditii, i-a lasat pe toti cu gura cascata, fiind o adevarata dezlantuire pe scena, la fel cum a facut si acum, deghizata in sarpe.

Inainte de a incepe dansul Roxanei, Jorge i-a luat pulsul lui Mihai Bendeac. El este juratul care i-a promis ca se insoara cu ea, daca va castiga finala "Romania Danseaza"!

La auditii, i-a lasat pe toti cu gura cascata, fiind o adevarata dezlantuire pe scena, la fel cum a facut si acum, deghizata in sarpe.

Insa, Mihai nu a mai fost la fel de impresionat. Colegii il suspecteaza ca, de fapt, ii este frica de insuratoare. Jorge chiar a mers la mama si bunica lui Bendeac, aflate in public, sa le ceara parerea.

Daca mama a fost mai retinuta, spunand doar ca are incredere in fiul ei si ii va respecta orice decizie, in legatura cu o eventuala casatorie, bunica a fost directa si a dat verdictul: "Vreau sa se insoare cat mai repede si sa imi faca un nepotel pe care sa i-l cresc!".

Moment in care l-a "atacat" si Mihai pe Jorge, referindu-se la pasiunea prezentatorului pentru sosetele de culoare roz. Trebuie sa vezi replica lui Bendeac la raspunsul lui Jorge!

Dar sa revenim la Roxana... Este dansatoare. Dansatoare de dans sportiv. Si antrenoare de fitness. Profesionista si foarte talentata! Si frumoasa. Corp perfect!

Si totusi... Mihai se apara: "N-as vrea sa crezi vreo secunda ca votul meu e infleuntat, intr-un fel sau altul, de ceea ce ti-am propus (insuratoarea- n.r)... Mi s-a parut ca a fost mai mult gimnastica ritmica... decat dans. Ai fost foarte creativa, dar nu in avantajul tau, in seara asta". Si i-a dat steluta rosie, spre dezaprobarea publicului.

Monica, si de aceasta data, a fost mai blanda: "Frumosul este cel mai frumos dintre spectacole. Tu esti foarte frumoasa, mi-a placut foarte mult ce am vazut. As fi vrut sa vad mai mult dans, insa, cu drag iti dau... steluta aurie!".

CRBL nu a fost influentat de votul lui Mihai, cel care a acuzat-o pe Roxana ca se uita urat la el, dupa ce i-a acordat steluta rosie: "Mie mi-a placut, dar nu atat de mult. Mi-au placut acele artificii! Mi-a placut si de aceea ti-am dat stea aurie!", a spus CRBL.

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (28 aprilie), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota numarul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 29 aprilie, in cadrul Observatorului de la ora 16:00, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune STOP VOT si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca Roxana nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa o ajuti chiar tu:

Voteaza aceasta concurenta prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Roxana”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei mini iPad-uri puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe
romaniadanseaza.a1.ro!

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

Prima Gala, primii concurenti: trupa MiniBlockBusters!... Alexandru Matache a devenit Crazy Frog, la "Romania Danseaza"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x