Live acumObservator Sport
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Andrei și Ștefan Oprea, confruntare cumplită! Și-au aruncat cel mai grele vorbe! Cineva a ascultat tot! „Nu fi măgar! Ai plătit o poală de bani ca să se culce cu tine!”

Andrei și tatăl său, Ștefan Oprea, au avut o confruntare cumplită, în care și-au aruncat cel mai grele vorbe, fără să știe că au fost spionați de cineva.

Andrei și Ștefan Oprea. „Sacrificiul”.

După ce tatăl lui l-a acuzat că nu are grijă de viitoarea lui soție, permițând ca ea să ajungă în ipostaze jenante în presă, într-o înscenare făcută de Leo și Diva, Andrei a spus tot ce a adunat în suflet!

„Tată ei știe, spre exemplu, că eu mă însor cu ea doar ca tatăl meu să nu dea la ziar filmulețul în care Ioana s culcă cu mine pe bani? Știe că mă șantajezi?”, și-a întrebat Andrei tatăl.

„Nu fi măgar! Nu te șantajez! Eu ți-am spus că dacă o iubești pe Ioana așa cum te lauzi, trebuie să faci și tu un sacrificiu, Andrei! Trebuie să te însori cu Lili!”, a izbucnit Ștefan Oprea.

Însă, dacă a acceptat obligația de a se căsători, Andrei nu a acceptat și obligația de a iubi.

„Asta fac, dar nu mă poți obliga să o și iubesc! De fapt, nici nu-mi pasă de ea! O să facem nunta și gata! Apoi o să-mi văd de firmă! Abia aștept să văd cum o să fie ea fericită cu un soț absent!”, a spus el.

Când tatăl lui l-a asigurat că Lili va fi foarte fericită, câtă vreme el va aduce bani acasă, Andrei nu a mai suportat discuția.

„N-am nevoie de lecții de la tine! Nu vreau să fiu ca tine! Tu mi mi-ai distrus viața, înțelegi?”, a reacționat el.

„Eu înțeleg că ai plătit o poală de bani ca să se culce cu tine o fată! Și asta ca să mă pedepsești pe mine! Nici măcar nu-mi era amantă! Trist, foarte trist!”, a răspuns Ștefan Oprea.

Cei doi habar n-au avut că întreaga lor conversație a fost ascultată de Lili!

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro