Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Ce s-a întâmplat la finalul primului sezon al serialului „Sacrificiul”. Ioana a fugit înainte de cununia civilă cu Andrei! Lili a fost păcălită, iar Eva și Ștefan s-au sărutat

„Sacrificiul”, ultimul episod din primul sezon. Ioana a fugit înainte de cununia civilă cu Andrei, lăsând în urmă un bilet. Lili a fost păcălită, chiar când credea că a câștigat un război. Eva și Ștefan Oprea s-au sărutat, în timp ce mai multe personaje au luat decizii radicale.

Ioana, în ultimul episod din primul sezon al serialului „Sacrificiul”.

„Sacrificiul”, ultimul episod din primul sezon. Leo și Laviniu au luat o decizie dificilă, ca să își salveze familia, ajunsă într-o situație financiară extrem de grea. Narcisa nici nu a vrut să audă despre planul lor!

Leo și Laviniu au hotărât să plece împreună în străinătate, ca să câștige bani. Narcisa și Veorica au reacționat diferit.

„Sacrificiul”, ultimul episod din primul sezon. Gheorghe s-a întors acasă cu o veste bombă. S-a căsătorit! Dar nu cu oricine! Aleasa inimii lui s-a dovedit a fi chiar… Katia.

Cei doi i-au povestit lui Romulus, zis Tavi, cum s-au cunoscut și cum s-au îndrăgostit.

Aceasta nu a fost singura veste cu care s-a întors Gheorghe. El a dezvăluit și ce planuri are pentru familia lui.

„Sacrificiul”, ultimul episod din primul sezon. Eva și Ștefan Oprea, după ce au avut o discuție emoționată, în care ea l-a anunțat că e vrea să încerce să îl ierte pentru infidelitatea lui.

„Eu sunt dispusă să te iert, adică aș vrea, dar încet. O să fie zile când o să izbucnesc din nimic, când o să-ți scot ochii, când o să-ți reproșez tot felul de lucruri, din senin, o să fie zile când o să fiu complicată, dar o să fie zile când o să înțelegi cât de mult te iubesc!”, i-a mai spus ea, cu lacrimi șiroindu-i pe obraji.

Ștefan Oprea a asigurat-o pe soția lui, pe care a înșelat-o ani la rând, că o să îi placă toate acele zile, dintr-un singur motiv: că le va petrece alături de ea.

„Te iubesc!”, și-au spus Eva și Ștefan Oprea, după care s-au sărutat pasional, ca doi îndrăgostiți.

„Sacrificiul”, ultimul episod din primul sezon. Andrei și Ștefan Oprea au ajuns pe aceeași lungime de undă. Cei doi au pus la punct un plan diabolic prin care să se răzbune pe Lili.

După ce Lili, interpretată de Michaela Prosan, i-a spus lui Ștefan Oprea (Claudiu Istodor) că îi poate lua firma, dacă Andrei nu se căsătorește cu ea, Andrei (Denis Hanganu) a venit cu o idee diabolică.

Lili a aflat adevărul despre firmă de la Alin Oprea (Alexandru Ion). Și-a ieșit din minți!

„Sacrificiul”, ultimul episod din primul sezon. Șoc imens! Ioana a fugit, chiar înainte de cununia ei civilă, lăsând în urmă un bilet pentru Andrei, care aștepta să îi devină soț.

„Îmi pare rău, dar nu pot!”, a scris Ioana pe bilet, șocându-i pe Andrei și pe toți cei care așteptau să îi vadă, în sfârșit, căsătoriți și fericiți.

Ioana a luat decizia de a nu se mai prezenta la cununie civilă după ce a aflat ea însăși ceva ce i-a dat fiori.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!