Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, în culmea fericirii! „Respirația mi s-a tăiat pentru câteva secunde!” – Galerie foto

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman par a fi în culmea fericirii. Cei doi actori, care fac parte din distribuția serialului „Sacrificiul”, ce va continua curând cu al doilea sezon, la Antena 1, au plecat în vacanță în străinătate.

Cristina Ciobănașu.

Mai exact, actorii Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au plecat în vacanță în Malta, de unde au publicat câteva fotografii.

„După un drum destul de periculos până la marginea insulei Gozo, am ajuns aici. Respirația mi s-a tăiat pentru câteva secunde când am văzut priveliștea asta”, a scris Cristina Ciobănașu pe pagina ei de Facebook.

„Happy in love” (Fericiți și îndrăgostiți, n.r.), a mai scris Cristina Ciobănașu în descrierea unei imagini în care apare alături de partenerul ei, Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, care îi interpretează pe Iris și Amza în „Sacrificiul”, apar împreună zâmbind în câteva fotografii din vacanța lor.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!