Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Diva declară război în episodul 18 din Sacrificiul! Aceasta îl salvează pe Leo, după ce fusese răpit de oamenii lui Ştefan Oprea!

După ce oamenii lui Ștefan Oprea îl răpesc pe Leo, Diva vine înarmată cu un pistol și își face dreptate! Aceasta declară război pentru toata familia lui Ștefan!

Diva îl salvează pe Leo, după ce fusese răpit de oamenii lui Ştefan Oprea

Moldoveanul și oamenii lui îl duc pe Leo într-o clădire după ce află că Lili a fost îmbătat și înjosită de acesta. Îl cheamă și pe Ștefan pentru a rezolva situația, însă acesta este surprins de fapta lui Leo.

În timp ce Ștefan îl acuza pe Leo de acțiunile lui penibile, Diva apare îmbrăcată sexy, cu o perucă blondă și înarmată cu un pistol. Aceasta îi amenință pe bărbați și le declară război: „Vă zbor creierii la toți!”

„E al treilea război mondial Fane! O să plătești și tu și familia ta!”, a spus Diva nervoasă. Aceasta l-a luat pe sărmanul Leo și au ieșit în grabă din clădire, lăsând privirile uimite ale celor doi bărbați în urma ei.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro