Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

E din ce în ce mai blondă! Michaela Prosan, o nouă schimbare de look!

Michaela Prosan ne-a obișnuit cu schimbările de look. De curând, superba actriță și-a etalat noua înfățișare în câteva fotografii postate pe rețelele de socializare, imaginile fiind apreciate de mii de români, care o apreciază pe protagonista din Sacrificiul

Michaela Prosan, o nouă schimbare de look!

Michaela le-a cucerit inimile românilor după aparițiile minunate din producțiile Antenei 1, iar pentru cei care au văzut-o în Sacrificiul, aparițiile sale în mediul online sunt o adevărată binecuvântare.

De curând, superba actriță și-a schimbat din nou look-ul. Michaela a ales un blond platinat pentru părul său, care a mai fost și scurtat cu câțiva centimetri în ultima perioadă. Fotografiile apărute în social-media sunt apreciate de mii de români, care îi transmit și mesaje superbe, numind-o liderul noii generații de actori din România.

Din 9 septembrie, la Antena 1, protagoniștii serialului Sacrificiul se întorc, în ultimul și cel mai palpitant sezon. Nu uitați, Sacrificiul este în fiecare zi de miercuri, imediat după Chefi la Cuțite.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Video