Live acumMangalita
Prime Time 20:00iUmor

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Sacrificiul – Alegerea, record de audienţã la nivelul publicului urban. Serialul, lider de audiență la nivelul publicului urban și național

Dezvăluirile senzaționale și răsturnările de situație din episodul de aseară al serialului Sacrificiul - Alegerea, de la Antena 1, i-au adus pe telespectatori în număr foarte mare în faţa micilor ecrane, proiectul produs de Ruxandra Ion înregistrând record de audienţă la nivelul publicului urban. Totodatã, serialul a condus asearã clasamentul audienţelor la nivel urban şi national.

Sacrificiul – Alegerea, record de audienţã la nivelul publicului uban. Serialul, lider de audiență la nivelul publicului urban și național

Astfel, Antena 1 a înregistrat asearã în intervalul 22:20 – 23:22 un rating mediu de 5.6 procente şi 14.5% cota de piaţã, impunându-se ca lider de piaţã la nivelul publicului din mediul urban şi înregistrând astfel un record de audienţã în acest sezon. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care în acelaşi interval orar şi la nivelul aceluiaşi target înregistra 5 puncte de rating şi 12.9% cota de piaţã.

Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii ţãri, serialul Sacrificiul – Alegerea înregistrând asearã 6.5 puncte de rating şi 16.9% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã şi de aceastã datã de Pro Tv, cu 5.1 puncte de rating şi 13.2% cota de piaţã. În minutul de maximã audienţã, înregistrat la 22:20, peste 1.360.000 de telespectatori la nivelul întregii ţari urmãreau serialul produs de cãtre Ruxandra Ion pentru Antena 1. Antena 1 a fost lider de piață și la nivelul Prime-Time-ului (intervalul cuprins între 19.00-23.00) pe toate categoriile de public.

A fost o seară plină de dezvăluiri pentru personajele din Sacrificiul – Alegerea. Maria a fost pusă față în față cu tatăl său care a fãcut dezvăluiri complet neașteptate despre trecutul său. Conform acestuia, el nu este tatăl biologic al Mariei. Alinarea femeii vine tot din partea lui Amza, chiar și în aceste momente grele. Victor a arătat că nu este dispus să o piardă, iar divorțul pare din ce în ce mai greu de obținut de Maria.

Nici secretul Divei nu mai este în siguranță, după ce Irina le-a mărturisit adevărul Ioanei și lui Andrei. Bărbatul se oferă să îi plătească cei 100.000 de euro Divei, doar ca Irina să poată scăpa de chinul în care trăiește în casa vedetei, dar fără rezultat.

Veștile proaste nu l-au ocolit nici pe Ștefan Oprea, care a mers la mormântul Brândușei, unde a purtat o discuție cu spiritul femeii și astfel a ieșit la iveală faptul că suferă de cancer. Cum vor evolua cele trei povești de dragoste, telespectatori vor putea afla în fiecare miercuri, de la ora 22:30, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 25 martie 2020

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro