Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

VIDEO EMOȚIONANT! Cum ar fi decurs interviurile lui Cezar și Victoria Ioanid, părinții celor trei surori, deținuți ai închisorii din Pitești: "Poți să mă omori, nu îți spun nimic!"

Eva, Elena și Eliza au fost la Închisoarea din Pitești pentru a afla adevărul despre părinții lor! Acestea au aflat detalii crunte despre cum au fost chinuiți și torturați oamenii care le-au dat viață.

Închisoarea din Pitești

Dosarele celor doi părinți, Victoria și Cezar Ioanid, oamenii care le-au dat viață celor trei surori, au ajuns în mâinile Evei, care le-a citit cele mai sfâșietoare lucruri surorilor ei.

Aceasta le-a arătat mandatele de arestare pe care autoritățile le-au folosit să le răpească părinții și să le distrugă familia. Din cauza cruzimii statului, cele trei surori au fost despărțite de părinții lor și au ajuns într-un cămin de copii.

Pereții închisorii din Pitești parcă urlau atunci când cele trei surori au intrat în ea. Urmele terorii au rămas și acum imprimate printre gratiile care iu ținut prizonieri pe „intelectuali”, așa cum îi numeau autoritățile pe eroii care-și doreau doar libertatea.

Victoria și Cezar Ioanid au fost printre cei care și-au pierdut viața cu demnitate, luptânt pentru libertate și lumină! Părinții celor trei surori au fost arestați chiar în ziua în care Eva, fetița lor cea mică, era botezată.

Secretarul de stat îi considera pe cei doi niște trădători, care s-au întors împotriva țării și care au ajutat „oameni din munți”. Cei doi au fost supuși unor interogări ore în șir fiind chinuiți, având o lumină puternică în ochi și multă durere în suflet.

Oricât ar fi încercat acești oameni umili să le explice că ceea ce au făcut ei nu e grețit deloc, concepțiile autorităților au fost mereu mai presus, iar cei doi soți au continuat să fie supuși chinurilor. „V-am spus tot! Mi-ați promis că îmi veți spune de fetele mele, unde sunt fetele mele!?”, urla cu lacrimi în ochi Victoria Ioanid.

„O să ne îngenunchiați pe toți dar nu o să puteți cuceri toae piscurile din țara asta! Nu o să ajungeți acolo unde sunt vulturii. O să ne omorâți pe toți, dar vulturii vor continua să zboare în aerul libertății. Acum puteți să mă omorâți că oricum nu o să vă spun nimic!”, a spus într-o ultimă suflare Cezar Ioanid.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro