Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Asistentele lui Morar fac revolutie sexuala la Antena 2

Invitatele lui Andrei Duban in emisiunea Late Night Show, blondele lui Mihai Morar, Rodica si Cezara, promit o revolutie sexuala in grila de programe a postului Antena 2.

Invitatele lui Andrei Duban in emisiunea Late Night Show, blondele lui Mihai Morar, Rodica si Cezara, promit o revolutie sexuala in grila de programe a postului Antena 2. Frumoasele asistentele isi doresc emisiuni incendiare si spera sa ajunga departe: “Vom fi peste Brancu, peste Duban, peste Morar...venim tare din urma”.

Blondele sexy doresc sa pastreze formatele emisiunilor, dar sa modifice putin titlurile. Cel mai fierbinte show va fi "Very late night show cu iepurasii Rodica si Cezara", pentru care fetele isi doresc in platou "patru domni in chiloti, cu papion, pana la 12 imbracati si dupa miezul noptii...intram in distractie pe vremea noastra".

Ziua va debuta cu "Matinal cu Rodica si Cezara", urmata de emisiunea de pranz "Cele mai bune prietene - Cezara si Rodica" iar dupa amiaza va fi difuzata emisiunea "Rele da' bune". Suprizele incep cu showurile se seara: "Traieste sexos", "Agentele VIP", "Sa petrecem ca Rodica si Cezara".

Recomandari