Căutare Live

Scene incredibile la căpătâiul lui Cornel Galeş! Gestul pe care l-au făcut copiii Ilenei Ciuculete

Scene incredibile la căpătâiul lui Cornel Galeş! Ce au făcut fiica lui şi fiul cel mare al Ilenei Ciuculete

Scene incredibile la căpătâiul lui Cornel Galeş! Gestul pe care l-au făcut copiii Ilenei Ciuculete

Astăzi, Cornel Galeș a fost condus pe utimul drum de familie și de câțiva apropiați. Slujba a fost oficiată de către duhovnicul lor și asta pentru că sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș a fost depus la biserica unde a fost și trupul Ilenei Ciuculte.

Ceea ce a stârnit uimirea tuturor este gestul pe care l-a făcut fiica lui Cornel Galeș, Claudia. Aceasta a venit să aprindă o lumânare și să își ia rămas bun de la tatăl său, cu toate că nimeni nu se aștepta la acest lucru având în vedre că relația lor a fost una dificilă.

A fost prezent astăzi la înmormântar și fiul cel mare al Ileni Ciuculete. Acesta a spus că a lăsat la o parte toate răutățile și astăzi a venit să-și ia rămas bun de la el pentru că, până la urma urmei, a petrecut 25 de ani alături de mama lui. Și dacă ieri nu a fost aproape nimeni la biserică, astăzi au fost, totuși, câțiva apropiați.

Imaginile de la înmormântare le puteți urmări mai jos

Cu câți bărbați s-a culcat Brigitte Sfăt: vedeta a recunoscut tot!... Primele declarații despre divorțul Oanei Zăvoranu! Alex Ashraf rupe tăcerea: „Eu sunt fericit”...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri