Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Un cuplu celebru s-a destrămat după trei ani. Actrița, devastată de durere: ”Simțeam că mor...”

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe trece prin momente dificile, întrucât s-a despărțit de iubitul ei după trei ani de zile. 

Un cuplu celebru s-a destrămat după trei ani. Actrița, devastată de durere: ”Simțeam că mor...”

Profimedia Images

Este vorba despre Lili Reinhart și Cole Sprouse, starul din serialul ”Riverdale”. Acesta a făcut anunțul privind separarea și, mai mult de atât, el și-a șters toate pozele de pe Instagram în care apărea alături de partenera lui.

Shakira risipește zvonurile privind despărțirea de Pique. Cum și-a filmat partenerul de viață e absolut emoționant

”Lili și eu ne-am despărțit inițial în luna ianuarie, dar am decis să ne despărțim definitiv în luna martie. Ce experiență incredibilă am avut. Întotdeauna mă voi simți norocos și voi prețui faptul că am avut șansă să mă îndrăgostesc de ea. Nu-i doresc altceva decât multă dragoste și fericire de acum înainte. Asta este tot ce vă spun despre asta, orice auziți altceva nu contează.De asemenea, filmul ei apare în curând! Sunt sigur că este la fel de incredibilă în tot ceea ce face. Mulțumesc”, a scris Cole, alături de o poză cu actrița.

De cealaltă parte, însă, Lili nu a vrut să comenteze despre despărțirea de Cole, spunând că este ceva mult prea personal ca să vorbească despre asta.

Actrița a mărturisit, însă, că trece printr-o perioadă dificilă și a recunoscută că suferă de depresie. Ba mai mult, actrița a dezvăluit că după separare a făcut eforturi mari să facă față durerii, fără să-și înece amarul în alcool ori în mâncare.

Reinhart a precizat că despărțirea a fost ca „un tunel negru din care nu găsea ieșirea. ”Nu puteam să văd lumina. Parcă simțeam că mor. A fost foarte greu și nu există altă modalitate să înfrunți durerea decât să treci prin ea. Am văzut o grămadă de oameni cu inima frântă care suferă după despărțiri și ei încercau să umple golul lăsat de persoana iubită cu mult sex, cu droguri, cu mâncare sau alcool, dar golul rămâne acolo. Eu am ales drumul cel greu și m-am concentrat pe problema mea și m-am confruntat cu propria mea durere. Ultimile luni au fost probabil cele mai emoționante din întreaga mea viață. Și terapeutul meu mi-a zis: Corpul tău se confruntă acum cu lipsa dragostei. Ești obișnuită să ai acest schimb de substanțe chimice fericite între tine și persoana cu care ești” (…) Am renunțat la orice urmă de mândrie ca să mă simt iubită. Îmi spuneam te rog îndepărtează-mi durerea pentru o zi, pentru o secundă, pentru o oră, doar ca să simt că pot să mă refac” , a declarat Lili pentru site-ul Refinery29.

Brad Pitt s-a afișat cu noua iubită, la mai bine de un an de la divorțul de Angelina Jolie. Cum arată tânăra de 27 de ani

Actrița în vârstă de 23 de ani și actorul de 28 de ani au mai avut câteva episoade de acest gen, unul fiind făcut public la mijlocul anului 2019, dar s-au împăcat la scurt timp după. La acea vreme au existat zvonuri că actorul a înșelat-o pe Lili cu fotomodelul Kaia Gerber, aceste zvonuri nefiind niciodată confirmate

Lili Reinhart și Cole Sprouse au început să formeze un cuplu în iulie 2017, cei doi fiind văzuți împreună la Comic-Con. Aceștia și-au ascuns, însă, relația, iar prima lor apariție oficială împreună a avut loc la Gala MET în 2018.


Recomandari