La ce te ajută să devii make-up artist?

 

Fără doar și poate, una dintre cele mai interesante și la modă meserii ale ultimilor ani este aceea de make-up artist. Domeniul s-a dezvoltat foarte mult și în România, iar drumul către o carieră de succes este la îndemâna oricui.

Un make-up artist iscusit ar putea lucra astăzi într-un salon de cosmetică, într-un teatru sau o televiziune, dar și pe cont propriu. Câștigurile financiare depind doar de priceperea și măiestria celor care aleg acest drum. Notorietatea, accesul la lumea bună, capacitatea de a te dezvolta ca individ sunt doar câteva dintre multiplele beneficii ale meseriei de make-up artist. Și nu în ultimul rând, o stimă de sine crescută, un factor psihologic ce contează într-o Românie ai cărei indivizi tind să devină repetenți la aces capitol.

Fie că ești la început de drum, fie că ești la a doua tinerețe și îți dorești o reorientare profesională, meseria de make-up artist este o soluție viabilă în care poți să e faci remarcat la cel mai înalt nivel. 

Reconversia profesională, o problemă rezolvată 

În România, recoversia profesională este o problemă mai ales pentru femeile de peste 40 de ani sau cele care au fost nevoite să facă o pauză din motive ce țin de maternitate. Așa cum cele mai multe declară, meseria de make-up artist poate fi o soluție în aceste cazuri. Cu puțină îndemânare, simț artistic și tehnici aplicate poți simți cum redevii stăpână pe propria viață, că un nou început în carieră, la orice nivel, nu este o utopie, ci chiar realitate. 

Unde și cum poți beneficia de cursuri de machiaj pentru cariera de make-up artist

 La Intact Media Academy , în doar 5 săptămâni poți învață secretele machiajului profesional de la traineri școliți la Paris. De la trucuri de zi cu zi până la makeup de spectacol și TV. De la un smokey reușit, până la machiaje provocatoare, vei învață să faci față celor mai anevoioase probleme cu care se poate confruntă o femeie. Toate astea de la absolventă prestigioasei școli internaționale de makeup Jean-Pierre Fleurimon, Paris

 Te poți înscrie aici: www.intactmediaacademy.ro/machiaj/ 
  
 Cursul este acreditat ANC, iar diplomă este recunoscută de Ministerul Muncii. 
  
Într-o era în care imaginea contează și oricine poate deveni teoretic comunicator în social media, un make-up artist bun poate face diferență din punct de vedere imagine. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe