Celine Dion dezvăluie ultimele cuvinte pe care i le-a spus soțului ei, Rene Angelil, pe patul de moarte

Emoționant! Celine Dion dezvăluie ultimele cuvinte pe care i le-a spus soțului ei

Ce i-a spus Celine Dion soțului ei, pe patul de moarte

Celine Dion a vorbit despre moartea soțului ei, Rene Angelil, la emisiunea Good Morning Britain, după ce acesta a murit de cancer de gât în anul 2016. Cântăreața își amintește de ultimele momente alături de acesta: ”Stai liniștit. De aici mă ocup eu”, sunt ultimele cuvinte pe care i le-a spus soțului ei, pe patul de moarte.

Celine Dion a explicat cum noul ei album în engleză a fost lansat fără soțul ei alături. Aceasta a dezvăluit: ”Mi-a luat ceva timp să înregistrez albumul. A fost un lung proces. Să pierzi pe cineva... pentru că noi eram parteneri, eram o singură ființă. Este primul album fără el, așa că sunt foarte emoționată. În același timp ceva îmi spunea <Știi că e ok>”.

Amintindu-și despre iubirea lor, Celine Dion a adăugat: ”E unică! Chiar dacă nu e aici fizic, este o parte din mine. Îl văd în fiecare zi prin ochii copiilor mei: I-am spus imediat înainte să plece: Va fi bine, nu-ți face griji pentru nimic, De aici mă ocup eu, am avut mereu încredere în tine și tu în mine. Ne iubim atât de mult. Nimeni nu merită să sufere, te-ai descurcat bine”, a povestit Celine Dion.

Celine Dion l-a întâlnit pe Rene Angelil când avea vârsta de 12 ani, iar el 38, după ce fratele ei i-a trimis acestuia un demo al artistei. Au început să devină un cuplu pe când ea avea 19 ani, iar el 45. S-au căsătorit în 1994 și au trei fii împreună. Rene a fost diagnosticat cu cancer la gât în anul 1999, dar s-a recuperat. Însă cancerul a revenit, iar Rene a făcut o operație în decembrie 2013, dându-i-se doar luni de trăit. Rene Angelil a murit în Septembrie 2015.

Ultimele știri