Căutare Live

35 de ani și o explozie de sex-appeal! Christina Aguilera, de la adolescenta inocentă, la "dirty mamma"

Cântăreața și compozitoarea Christina Aguilera s-a născut la 17 decembrie 1980, în State Island (SUA). În copilărie, a făcut înconjurul globului, locuind, pe rând, în Japonia, Florida, Texas și New Jersey, până când familia ei s-a stabilit în Pittsburgh (ținutul Wexford).

Hepta

Cântăreața și compozitoarea Christina Aguilera s-a născut la 17 decembrie 1980, în State Island (SUA). În copilărie, a făcut înconjurul globului, locuind, pe rând, în Japonia, Florida, Texas și New Jersey, până când familia ei s-a stabilit în Pittsburgh (ținutul Wexford).

Fiică a unui ofițer de carieră și a unei violoniste, Aguilera a beneficiat de o educație care i-a favorizat înclinațiile muzicale. La numai cinci ani, știa deja toate piesele muzicale de pe coloana sonoră a musicalului ''Sunetul muzicii'', pe care le interpreta la festivitățile școlare. Prima apariție televizată a Christinei Aguilera a avut loc în 1990, la emisiunea Star Search.

Înscrierea la Mickey Mouse i-a deschis drumul în cariera artistică

După înscrierea la casting, Christina a câștigat un loc în seria ''The Mickey Mouse Club'', iar la șase luni după aceasta a fost invitată de producători pentru a înregistra șase spoturi publicitare. Așa a început să cânte și să danseze alături de Britney Spears, JC Chasez și Keri Russel — pe atunci cu toții membri ai clubului ''Mickey Mouse''.

La 14 ani, Aguilera a înregistrat primul ei cântec, ''All I Wanna Do'', care a devenit un hit, interpretat în duet cu cântăreața de origine japoneză Keizo Nakanishi. La 17 ani, în 1997, Christina Aguilera a reprezentat SUA la Festivalul Cerbul de Aur, unde a cântat două melodii ale unor renumite cântărețe din America: Sheryl Crow și Diana Ross, potrivit starmania.ro.

În 99, Christina își lansează albumul de debut. ''Genie In a Bottle", succes răsunător

La 24 august 1999, și-a lansat albumul de debut ''Cristina Aguilera'', care s-a bucurat de aprecierile favorabile ale criticii de specialitate. Primul single a fost și primul ei hit: ''Genie In a Bottle''.

Christina Aguillera, în primul său clip, cel al piesei "Genie in a Bottle"

Au urmat alte două hituri de pe acest album: ''What A Girl Wants'' și ''Come On Over Baby (All I Want Is You)''. Interpreta a concertat mult peste Ocean, încântând o lume întreagă.

În martie 2000, a primit un premiu Grammy pentru cea mai bună solistă.

Colaborarea de excepție cu Pink, Mya si Lil' Kim pentru piesa "Lady Marmalade", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Moulin Rouge" și imaginea abordată pentru acest superhit au convins-o pe Christina că o schimbare de stil era necesară. Cu influențe din toate genurile muzicale ce îi plac Christinei, soul, rock&roll si hip-hop, cele 16 piese noi aveau să atragă atenția atât prin sound, cât și prin talentul ei de a le interpreta, conform site-ului www.cinemagia.ro.

În toamna lui 2004, Christina colaborează cu Missy Elliott pentru un remake al celebrei melodii a anilor '70, "Car Wash", inclusă pe coloana sonoră a filmului de desene animate "Shark Tale".

În viața personală, Christina a fost liniară. Căsătorie, copil

Aguilera s-a căsătorit, în noiembrie 2005, cu Jordan Bratman, iar în ianuarie 2008, cântăreața l-a născut pe Max Liron Bratman. Tot în 2008, va lansa albumul "Keeps Gettin' Better: A Decade Of Hits" și filmează un videoclip pentru melodia "Keeps Gettin' Better". Neînțelegerile au dus la separarea Christinei de Bratman, în octombrie 2010.

În 2010, vedeta primește o stea pe "Walk Of Fame" și lansează filmul "Burlesque", ce va câștiga mai târziu un premiu Globul de Aur.

În 2015 a născut-o pe micuța Summer Rain. Tot în 2015, a prezentat în premieră piesa "Anywhere But Here", de pe albumul ''Finding Neverland''.

Christina Aguilera s-a implicat intens în sponsorizarea și susținerea diverselor organizații caritabile care luptă împotriva SIDA, cancerului și pentru drepturile copiilor, femeilor și animalelor.

Mădălina Ghenea a făcut furori cu noul look! Românca și-a tuns pletele cele lungi și dese... Iuliana Luciu, o gospodină desavârșită: "Pentru masa de Crăciun toată familia gătește"...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x