Antena Căutare

Actriţa Julie Walters, diagnosticată cu cancer intenstinal

Actriţa Julie Walters, cunoscută din „Mamma Mia”, „Billy Elliot” şi „Educating Rita”, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer intenstinal în stadiul trei, potrivit BBC.

Walters a declarat pentru BBC că, iniţial, a crezut că medicii „trebuie să fi făcut o greşeală”. Diagnosticul i-a fost pus în urmă cu 18 luni. A făcut chimioterapie şi acum este bine.

Ea a precizat că următorul film în care joacă, „The Secret Garden”, va fi, probabil, ultimul al ei, deşi nu este sigură că se va retrage din activitate.

În vârstă de 69 de ani, actriţa a mărturisit că a prezentat câteva simptome în urmă cu mai mult de doi ani şi a consultat un chirurg gastroenterolog.

Când a primit verdictul, filma pentru „The Secret Garden”. „Mă gândeam «este ridicol, trebuie să fi greşit». Nu puteam crede”, a spus Walters.

Articolul continuă după reclamă

Ea a fost supusă şi unei intervenţii chirurgicale, a optat apoi pentru chimioterapie, despre care a spus că nu a avut efecte secundare importante.

Acum, ea declară că se simte „chiar bine”.

Sursa : news.ro

Milioane de femei îl adorau, dar soția lui era singura care îi știa secretul rușinos: „Cel mai mare regret al vieții mel... Nepoata lui Steve Irwin, o „fiară neîmblânzită” cu forme sexy! Cum a pozat australianca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x