Căutare Live

Adelina Pestritu se infometeaza pana la Craciun

De cand este singura si disponibila, Adelina Pestritu se supune unor tratamente dureroare numai pentru a arata din ce in ce mai bine.

Adelina Pestritu este singura si neconsolata in dragoste. Cu toate ca sustine ca nu simte lipsa unui barbat, starleta nu stie ce sa mai faca pentru a iesi in evidenta.

Dupa o operatie estetica la nas, acum Adelina Pestritu are de gand sa corecteze formele feminine cele mai greu de intretinut, adica abdomenul, coapsele si vestitele aripioare.

Bruneta a intrat deja la dieta si este una draconica. Nici dieta nu poate fi numita, mai degraba infometare, de vreme ce Adelina Pestritu a facut deja cunoscuta mancarea pe care o va consuma pana la Craciun: doua vase cu fructe exotice.

Foto: Facebook.com


Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... FOTO! Vezi imagini de la show-ul Victoria's Secret 2011!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri